Νεκρός φίλος της Λίβερπουλ πριν από το ματς με τη Μίλαν!
i

©imago

Νεκρός φίλος της Λίβερπουλ πριν από το ματς με τη Μίλαν!

Δημήτρης Χούπης 17:30 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 17.09.2024

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία ένας οπαδός της Λίβερπουλ έχασε τη ζωή του, όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τη Μίλαν.

Δυσάρεστα είναι τα νέα λίγη ώρα πριν την έναρξη του Champions League. Πιο αναλυτικά, στην Ιταλία αναφέρουν ότι ένας οπαδός της Λίβερπουλ έχασε τη ζωή του, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τη Μίλαν.

Συγκεκριμένα, το Gazzeta dello Sport υποστηρίζει πως ο 51χρονος φίλος των «κόκκινων» πήγε να διασχίσει τον δρόμο κοντά στο αεροδρόμιο Όριο Αλ Σέριο και χτυπήθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, χάνοντας ακαριαία τη ζωή του στην άσφαλτο. Μαζί του αναφέρεται ότι ήταν ακόμα δύο άνθρωποι, πιθανότατα αυτοί ήταν ο γιος του και ο πατέρας του.

«Ο άντρας ήταν πιθανότατα οπαδός της Λίβερπουλ. Η πτήση που έφερε τους Άγγλους οπαδούς της ομάδας στην Ιταλία είχε προσγειωθεί πριν μερικά λεπτά από το Μάντσεστερ.

Έτσι, το λογικό είναι πως ο 51χρονος υποστήριζε τη Λίβερπουλ, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει αντιληπτό το γιατί δεν βρισκόταν με τους συνοπαδούς του, αλλά και γιατί αποφάσισε να διασχίσει τον αυτοκινητόδρομο μέσα στο σκοτάδι της νύχτας μόνος τους», αναφέρεται στο ρεπορτάζ του ιταλικού Μέσου.