Πέθανε ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ Ρον Γιτς

Πέθανε ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ Ρον Γιτς

Δημήτρης Χούπης • 16:51 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 07.09.2024

Ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ Ρον Γιτς, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών.

Ένας από τους εμβληματικούς αρχηγούς της Λίβερπουλ, Ρον Γιτς, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών.

Ο θρυλικός Σκωτσέζος αμυντικός, ταλαιπωρούνταν από Αλτσχάιμερ όπως είχε γίνει γνωστό από τον Ιανουάριο. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τον θάνατο του «Κολοσσού» όπως τον αποκαλούσε ο Μπιλ Σάνκλι και έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

O Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο πανηγυρισμός α λα Τζέραντ και τα φιλιά στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
PREMIER LEAGUE

13:24 - 02.09.2024

O Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο πανηγυρισμός α λα Τζέραντ και τα φιλιά στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

H Λίβερπουλ ισοπέδωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο Ολντ Τράφορντ και ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ μετά την λήξη του αγώνα, μοίραζε φιλιά και υπενθύμιζε στους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων», τους βαθμούς με τους οποίους θα γυρίσει πίσω στο Άνφιλντ.

«Η Λίβερπουλ θρηνεί τον θάνατο του θρυλικού πρώην αρχηγού Ρον Γιτς. Οι σκέψεις όλων είναι με την σύζυγό του, Ανν, όλη του την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτή την πολύ στενόχωρη στιγμή», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας.

Ο Σκωτσέζος αποτέλεσε έναν από τους πιο εμβληματικούς αρχηγούς της Λίβερπουλ στη δεκαετία του 60'. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Αγγλίας, δύο Κύπελλα Αγγλίας και τρία Σούπερ Καπ, σε 454 συμμετοχές με τους «κόκκινους» από το 1961 μέχρι το 1971.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ωστόσο εκτός από ποδοσφαιριστής ήταν και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας για είκοσι χρόνια. Ακόμα έχει φορέσει τη φανέλα της Ντάντι Γιουνάιτεντ, Στάλιμπριτζ, Σέλτικ, Μπάροου και Τράνμιρ.