Θετικά νέα για τον Κλοπ: Πιθανό να επιστρέψει νωρίτερα ο Σόμποσλαϊ από τον τραυματισμό του

Θετικά νέα για τον Κλοπ: Πιθανό να επιστρέψει νωρίτερα ο Σόμποσλαϊ από τον τραυματισμό του

Δημήτρης Χούπης 11:34 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 14.08.2024

Όπως αναφέρει ο Ούγγρος δημοσιογράφος του Guardian, ο Ντομινίκ Σόμποσλαϊ αναμένεται να επιστρέψει νωρίτερα στην αγωνιστική δράση από τον τραυματισμό του.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με την Μπέρνλι για την 24η αγωνιστική της Premier League. Οι «κόκκινοι» μετά την ήττα από την Άρσεναλ, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Γιούργκεν Κλοπ για το παιχνίδι με τους «κλάρετς» λοιπόν δεν θα έχει τον Ντομινίκ Σόμποσλαϊ, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό στον αγώνα με την Τσέλσι, όπου είχε σκοράρει κιόλας. 

Οι εκτιμήσεις των γιατρών ανέφεραν ότι ο Ούγγρος θα μείνει εκτός για έναν μήνα, κάτι που σημαίνει ότι ο μέσος των «κόκκινων» θα χάσει τον τελικό του Carabao Cup με την Τσέλσι στις 25 Φεβρουαρίου. Ωστόσο ένα νέο δημοσίευμα έκανε λόγο ότι ο 23χρονος μπορεί να επιστρέψει νωρίτερα από το κανονικό. Πιο αναλυτικά ο Ούγγρος δημοσιογράφος του Guardian, Μπέντσε Μπόσακ, ο διεθνής μέσος θα επιστρέψει στο Λίβερπουλ για να κάνει την αποθεραπεία του με την ομάδα. 

Ενώ σχολίασε στη συνέχεια πως είναι πιθανό να επιστρέψει και νωρίτερα από το κανονικό. 

Υπενθυμίζεται ότι η Λίβερπουλ στο παιχνίδι με την ομάδα του Βενσάν Κομπανί αναμένεται να σπάσει ρεκόρ προσέλευσης. Αφού στο Anfiled θα βρεθούν 61.000 φίλαθλοι, αριθμός ρεκόρ για την ιστορία του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ. Οι εργασίες στο πάνω διάζωμα της Anfiled Road έχουν ολοκληρωθεί και κάπως έτσι η χωρητικότητα του γηπέδου έφτασε πάνω από 60.000 θεατές.