Πρόβλημα στη Λίβερπουλ με Άλισον: Κίνδυνος να μείνει εκτός για πάνω από έναν μήνα

Πρόβλημα στη Λίβερπουλ με Άλισον: Κίνδυνος να μείνει εκτός για πάνω από έναν μήνα

Δημήτρης Χούπης 17:47 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 05.10.2024

Η Λίβερπουλ είδε τον Άλισον να τραυματίζεται με τον Άρνε Σλοτ να σχολιάζει ότι ο Βραζιλιάνος μπορεί να λείψει για πάνω από έναν μήνα.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει νικηφόρα στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Παρόλα αυτά οι «κόκκινοι» έχασαν τον Άλισον, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, στο 79ο λεπτό ο Βραζιλιάνος έπεσε στο έδαφος κρατώντας οπίσθιο μηριαίο, ενώ έδειχνε ότι πονούσε πολύ.

Μη μπορώντας να συνεχίσει ο Άλισον αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με τον Βίτεσλαβ Γιάρος να παίρνει τη θέση του. Αφού και ο Κέλεχερ ήταν εκτός λόγω ίωσης. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του, αλλά τόσο Άρνε Σλοτ όσο και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δήλωσαν πως θα λείψε αρκετά.

«Ο τραυματισμός του Άλισον φαίνεται σοβαρός. Μοιάζει να έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, εκεί που ήδη είχε πρόβλημα και πρόσφατα ανάρρωσε από τον τραυματισμό που είχε σε αυτό το σημείο», ήταν τα λόγια του Ολλανδού στόπερ.

Από την άλλη ο Σλοτ σχολίασε πως ο Άλισον δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν από τη διακοπή των εθνικών ομάδων του Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός ίσως για πάνω από έναν μήνα.

Μέσα σε αυτό το διάστημα η Λίβερπουλ έχει να αντιμετωπίσει την Τσέλσι, τη Λειψία, την Άρσεναλ, την Μπράιτον, τη Λεβερκούζεν και την Άστον Βίλα.