«Πονοκέφαλος» για την Λίβερπουλ η πιθανή αποχώρηση του Άρνολντ

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ

i

©imago

«Πονοκέφαλος» για την Λίβερπουλ η πιθανή αποχώρηση του Άρνολντ

16:05 - 18.10.2024

Oι φήμες φουντώνουν και ο Αλεξάντερ Άρνολντ βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, με την Λίβερπουλ να μην σημειώνει κάποια πρόοδο με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ βρίσκεται στην Λίβερπουλ από μικρό παιδί και συγκεκριμένα από το 2006. Το συμβόλαιο του 26χρονου με τους «Reds» λήγει το επόμενο καλοκαίρι και όλα όμως δείχνουν, πως έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσει, καθώς δεν υπάρχει κινητικότητα σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του και η Ρεάλ Μαδρίτης τον παρακολουθεί στενά τον τελευταίο καιρό. Όπως πάνε τα πράγματα, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, ίσως νιώθει λίγο παραπάνω σιγουριά για την απόκτηση του Άγγλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», οι Μαδριλένοι έχουν μπει στην τελική ευθεία για να αποκτήσουν τον Άρνολντ, με την Λίβερπουλ από την άλλη να ανησυχεί πως θα χάσει τον παίκτη της. Λέγεται επίσης, πως η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον τραυματισμό του Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος θα χάσει ολόκληρη τη σεζόν, βρίσκεται στην αναζήτηση ενός δεξιού μπακ και ο Άρνολντ είναι η πρώτη επιλογή του συλλόγου για να τον αντικαταστήσει.

Ο Άρνε Σλοτ, ερωτηθείς για τους ισχυρισμούς σχετικά με τον παίκτη του, εκείνος απάντησε στις πιέσεις: «Η ίδια ερώτηση, η ίδια απάντηση, θα υπάρχουν πάντα συνομιλίες και είναι φυσιολογικό να ρωτήσεις, αλλά όχι. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα για αυτό».

Πριν λίγο καιρό βέβαια, ο Αλεξάντερ Άρνολντ δήλωνε αισιόδοξος για το μέλλον του στη Λίβερπουλ.

«Πάντα έλεγα ότι θέλω να είμαι αρχηγός του συλλόγου, αυτός είναι ο στόχος μου., αλλά το να συμβεί αυτό δεν είναι στα χέρια μου», είχε αναφέρει τον Σεπτέμβριο.

«Κοιτάξτε, είμαι στον σύλλογο 20 χρόνια τώρα, έχω υπογράψει τέσσερις ή πέντε ανανεώσεις συμβολαίου και καμία από αυτές δεν έχει παιχτεί δημόσια. Και ούτε αυτή θα είναι. Θέλω να γίνω παίκτης της Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν, αυτό θα πω μόνο».

«Θέλω να κερδίζω τρόπαια, είμαι ένας παίκτης που έχει μεγάλο κίνητρο από τα τρόπαια, το να κερδίζει πράγματα και να είναι ελίτ. Οπότε αυτός είναι ίσως ο κύριος παράγοντας για οτιδήποτε, αν έχετε μια προσωπικότητα που είναι ελίτ, που θέλει να κερδίσει και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει, τότε αυτό είναι που με οδηγεί».

Αυτή η ανησυχία για τον αν θα αποχωρήσει ο 26χρονος από την ομάδα, δεν είναι ο μόνος «πονοκέφαλος» για την Λίβερπουλ. Το μέλλον των Μοχάμεντ Σαλάχ και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, είναι εξίσου αμφίβολο, καθώς ούτε με αυτούς έχουν γίνει συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου τους.