Το αδιάφορο βλέμμα του Άρνολντ τη στιγμή που ο Σλοτ τον έκανε αλλαγή ξεσήκωσε αντιδράσεις (vid)

Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ

Το αδιάφορο βλέμμα του Άρνολντ τη στιγμή που ο Σλοτ τον έκανε αλλαγή ξεσήκωσε αντιδράσεις (vid)

Κώστας Τόπας 08:33 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 26.08.2024

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν μπορούσαν να μην προσέξουν το βλέμμα του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ προς τον Άρνε Σλοτ κατά τη διάρκεια της νίκης της Λίβερπουλ εναντίον της Μπρέντφορντ.

Ο Άρνε Σλοτ πήρε την πρώτη του εντός έδρας νίκη ως προπονητής της Λίβερπουλ την Κυριακή (25/08), καθώς η ομάδα του κέρδισε την Μπρέντφορντ με 2-0. Ο Λουίς Ντίας έβαλε μπροστά την ομάδα του μετά από μόλις 13 λεπτά στο Άνφιλντ για να έρθει στο 70' ο Μοχάμεντ Σαλάχ και να «κλειδώσει» το τρίποντο για τους «Reds».

Η Λίβερπουλ ήταν πολύ εντυπωσιακή στην πρώτη της εντός έδρας δοκιμασία υπό τον Σλοτ και θα μπορούσε είχε σκοράρει περισσότερα από δύο τέρματα. Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός, με τον μπακ να παίζει ουσιαστικά ως εξτρέμ όταν η ομάδα του είχε την κατοχή.

Ο 25χρονος δεν χάρηκε που αποσύρθηκε στο 72ο λεπτό μαζί με τον Ντιόγκο Ζότα και τον Λουίς Ντίας και οι οπαδοί παρατήρησαν την αδιάφορη αντίδρασή του όταν ο Σλοτ του μίλησε στον πάγκο. Ο Άγγλος διεθνής έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και έχει συνδεθεί με μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα πλάνα της παγωμένης αλληλεπίδρασής του με τον Slot σίγουρα δεν μείωσαν τους φόβους ότι θα μπορούσε να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ»

«Σίγουρα θα πάει στη Ρεάλ», σχολίασε ένας θαυμαστής στο X, ενώ ένας άλλος περιέγραψε την αντίδραση του Τρεντ ως «Δεν είσαι ο μπαμπάς μου».

Τούτου λεχθέντος, μερικοί οπαδοί δεν ήθελαν να πουν πολλά για το περιστατικό. «Είναι επειδή ήταν απογοητευμένος, ήθελε να τελειώσει το παιχνίδι», κατέληξε ένας οπαδός.

Ένας άλλος είπε: «Νομίζω ότι ο Σλοτ είδε ότι κερδίζει τον αγώνα και αποφάσισε να αλλάξει τον Ντίαζ, τον Ζότα και μετά τον Τρεντ και τον Σαλάχ για να τους προστατεύσει πριν από το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!