Η εσωτερική μεταγραφή της Λίβερπουλ που έβγαλε «ασπροπρόσωπο» τον Σλοτ

Ράιαν Χράφενμπεργκ

i

©imago

Η εσωτερική μεταγραφή της Λίβερπουλ που έβγαλε «ασπροπρόσωπο» τον Σλοτ

Δημήτρης Χούπης 17:44 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 19.09.2024

Ο Ράιαν Χράφενμπεργκ έχει κάνει μεγάλο step up στην εικόνα του σε σχέση με την περσινή χρονιά στη Λίβερπουλ, έχοντας βελτιώσει κατά πολύ μέχρι στιγμής τον άξονα της ομάδας.

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τη νέα εποχή με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο, καθώς συνεχίζει να παίζει ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο όπως με τον Γιούργκεν Κλοπ. Οι «κόκκινοι» στα πρώτα τέσσερα επίσημα ματς με τον Ολλανδό στην άκρη του πάγκου, βρίσκεται στην 4η θέση της Premier League μετά από την ήττα «σοκ» από τη Νότιγχαμ στο Anfield, ωστόσο ακόμα και σε αυτόν τον αγώνα η εικόνα της δεν ήταν τόσο κακή.

Η θητεία του στους «κόκκινους» μάλιστα ξεκίνησε με λίγη γκρίνια από τον κόσμο της Λίβερπουλ μιας και το καλοκαίρι ενισχύθηκε ελάχιστα και σε θέσεις που δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο Ολλανδός έκανε μόλις δύο μεταγραφές, αυτή του Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι αλλά και του Φεντερίκο Κιέζα, δηλαδή ενός τερματοφύλακα και ενός εξτρέμ.

Δημοσίευμα «σοκ» για τη Σίτι: «Κινδυνεύει να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις αν κριθεί ένοχη»
PREMIER LEAGUE

14:53 - 19.09.2024

Δημοσίευμα «σοκ» για τη Σίτι: «Κινδυνεύει να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις αν κριθεί ένοχη»

Αποκλειστικό δημοσίευμα του «Telegraph» αποκαλύπτει πως η Μάντσεστερ Σίτι κινδυνεύει πλέον να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις και όχι μόνο από την Premier League, αν κριθεί ένοχη για τις 115 παραβιάσεις.

Εκεί που μπορεί να πει κανείς ότι η Λίβερπουλ «πονάει» είναι στον άξονα, παρόλο που οι επιλογές είναι πολλές. Ωστόσο στη θέση του αμυντικού μέσου έχοντας μόνο τον Γουατάρου Έντο να παίζει εκεί, ο κόσμος ζητούσε έναν ακόμα. Τον οποίο οι «κόκκινοι» προσπάθησαν να φέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν, με τον λόγο να γίνεται για τον Ζουμπιμέντι, ο οποίος αποφάσισε να μείνει στη Σοσιεδάδ.

Ο Άρνε Σλοτ όμως μέχρι στιγμής έχει βρει την απάντηση στο νέο εξάρι της ομάδας, στο πρόσωπο του Ράιαν Χράφενμπεργκ, ο οποίος κατά κύριο λόγο αγωνίζεται πιο μπροστά, αλλά ο Ολλανδός αποφάσισε να τον τραβήξει πίσω. Και μέχρι στιγμής τον έχει βγάλει... ασπροπρόσωπο. Ο συμπατριώτης του Σλοτ έχει κάνει τρομερά παιχνίδια, ξεκινώντας βασικός, τη στιγμή που την περασμένη σεζόν με τον Γιούργκεν Κλοπ είχε λιγότερη συμμετοχή, αλλά πολλές φορές και διαφορετικό ρόλο απ' ότι έχει φέτος.

Ήδη σε δύο παιχνίδια ο 22χρονος έχει βγει πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, σε αυτό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και στο πρόσφατο με τη Μίλαν για το Champions League. Εκτός αυτού έχει τις περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες κα τα περισσότερα επιτυχημένα τάκλιν, δείχνοντας έτσι την επιδραστικότητά του στο παιχνίδι της Λίβερπουλ.

Μάλιστα και στα δύο παιχνίδια με τη Μίλαν και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Χράφενμπεργκ είχε συμμετοχή σε δύο γκολ, τα οποία ξεκίνησαν από δικό του κλέψιμο.