O Φαν Ντάικ αποβλήθηκε με την Ολλανδία και οι οπαδοί της Λίβερπουλ χαίρονται

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ την ώρα που αποχωρεί μετά την κόκκινη κάρτα

i

©imago

O Φαν Ντάικ αποβλήθηκε με την Ολλανδία και οι οπαδοί της Λίβερπουλ χαίρονται

Νεφέλη Μπισμπίκη 11:45 - 12.10.2024

Κόκκινη κάρτα είδε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στην αναμέτρηση της Ουγγαρίας με την Ολλανδία για το Νations League και οι οπαδοί της Λίβερπουλ «κάνουν πάρτι», καθώς ο παίκτης των «Οράνιε» θα έχει χρόνο να ξεκουραστεί για το ματς με την Τσέλσι την Κυριακή (20/10).

«Λαμπρά νέα» γράφει ένας οπαδός της Λίβερπουλ, το βράδυ της Παρασκευής, για την αποβολή του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο ματς Ουγγαρία-Ολλανδία, στο Nations League, το οποίο μάλιστα έληξε με ισοπαλία. Ο 33χρονος αμυντικός, κατάφερε να πάρει δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε 11 λεπτά, με αποτέλεσμα να χάσει τον επόμενο αγώνα της χώρας, του την Δευτέρα (14/10).

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, οι οπαδοί της Λίβερπουλ έσπευσαν να σχολιάσουν την αποβολή, ενώ την ίδια στιγμή ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς ο Ολλανδός θα έχει αρκετό χρόνο να ξεκουραστεί μέχρι την Κυριακή (20/10), όπου οι «Reds» θα αντιμετωπίσουν την Τσέλσι στο Άνφιλντ, για την Premier League. Βέβαια, μία ομάδα κάτι χάνει και μία άλλη κάτι κερδίζει. Σε αυτή την περίπτωση, η χαμένη είναι η Ολλανδία, αφού δεν θα έχει τον Φαν Ντάικ στο πιο κρίσιμο ματς, αυτό με την Γερμανία.

Η Λίβερπουλ, η οποία αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην κορυφή της Premier League και αν θέλει να παραμείνει εκεί, πρέπει να παρουσιαστεί πολύ δυνατή, απέναντι στην ομάδα του Ένζο Μαρέσκα, με τους οπαδούς της να θεωρούν πως η παρουσία του Φαν Ντάικ, είναι απαραίτητη.

«Ο Φαν Ντάικ τώρα μπορεί να ξκουραστεί», «Απολύτως λαμπρά νέα που αποβλήθηκε ο Φαν Ντάικ… παίρνει μια εβδομάδα άδεια τώρα, χάνει τον αγώνα της Γερμανίας και παραμένει σε φόρμα και υγιής για τον αγώνα με την Τσέλσι στο Άνφιλντ την επόμενη Κυριακή» ή «Ευτυχισμένος που θα ξεκουραστεί», ήταν κάποια από τα πολλά σχόλια των χρηστών στο Χ.