«Έκρηξη» Λόπεθ για τους διαιτητές: «Εκείνοι σταμάτησαν το πρωτάθλημα, θέλουν σεβασμό, αλλά δε σέβονται»

O Άνχελ Λόπεθ

i

© Intime

«Έκρηξη» Λόπεθ για τους διαιτητές: «Εκείνοι σταμάτησαν το πρωτάθλημα, θέλουν σεβασμό, αλλά δε σέβονται»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:45 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 14.08.2024

Έξαλλος με τη διαιτησία του Κουμπαράκη στο Βόλος - Ατρόμητος ήταν ο Άνχελ Λόπεθ, μιλώντας μετά το ματς της 17ης αγωνιστικής.

Ο Βόλος ηττήθηκε μέσα στην έδρα του από τον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να διευρύνουν το αήττητο σερί τους στα 11 ματς. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με πολλές φωνές από τους γηπεδούχους, οι οποίοι στάθηκαν κυρίως στο ακυρωθέν γκολ του Μωραΐτη. Ανάμεσά σε εκείνους που εξέφρασαν τα παράπονά τους ήταν και ο Άνχελ Λόπεθ, που μίλησε για την απεργία των διαιτητών μετά το ματς. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λόπεθ:

«Αρχίσαμε ιδανικά, σκοράραμε ένα γκολ και έβαλαν τη γραμμή εκεί που ήθελαν. Ο διαιτητής δεν μας σεβάστηκε, έγινε το ίδιο και στο ματς με την ΑΕΚ με το πέναλτι. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό υπήρχε κόκκινη κάρτα και δεν την έδωσαν. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σκοράραμε γκολ το οποίο δεν μέτρησε. Οι διαιτητές δεν σέβονται τους ταπεινούς συλλόγους. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, ο διαιτητής πήρε αποφάσεις οι οποίες δεν ήταν σωστές. Στο τέλος σκοράραμε και αμέσως τελείωσε το παιχνίδι.

Να κάνουν οι Έλληνες διαιτητές αποχή, να κάνουν όμως και κάτι για την ανεπάρκειά τους

Να κάνουν οι Έλληνες διαιτητές αποχή, να κάνουν όμως και κάτι για την ανεπάρκειά τους

Η διαιτησία στο Πανθεσσαλικό, η αναβολή της 14ης αγωνιστικής και το ακυρωθέν γκολ του Μωραΐτη στην Τούμπα. Να κάνουν οι Έλληνες ρέφερι αποχή και σωστά, ίσως όμως πρέπει να κάνει και το ποδόσφαιρο από αυτούς... Γράφει ο Γιώργος Περπερίδης.

Σταμάτησαν το πρωτάθλημα, αλλά δεν σέβονται τους ταπεινούς συλλόγους. Οι διαιτητές θέλουν σεβασμό, αλλά δεν σέβονται. Ας παίξουν οι πρώτες πέντε ομάδες μεταξύ τους και ας αφήσουν τις άλλες ομάδες να παίξουν μεταξύ τους.

Παίζουμε κάθε τρεις μέρες τους τελευταίους μήνες και χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες. Χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές και περιμένουμε τις μεταγραφές, γιατί έχουμε 15-16 παίκτες στις προπονήσεις»