Λορέν Μορόν: «Ο πολεμιστής που έφτασε στον Όλυμπο»

Λορέν Μορόν

i

© Intime

Λορέν Μορόν: «Ο πολεμιστής που έφτασε στον Όλυμπο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:38 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:09 - 29.05.2024

Η πορεία και η παρουσία του Λορέν Μορόν στην Ελλάδα με τη φανέλα του Άρη αποτέλεσαν σημείο αναφοράς σε ρεπορτάζ που φιλοξένησε η ισπανική εφημερίδα «Sport».

Ο Λορέν Μορόν αποτέλεσε δίχως αμφιβολία τον μεγάλο πρωταγωνιστή του Άρη τη φετινή σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε με άδοξο τρόπο για τους Θεσσαλονικείς. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα των playoffs, έχασε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και γνώρισε την ήττα στον τελικό Κυπέλλου Betsson από τον Παναθηναϊκό, όμως ο Ισπανός φορ κατάφερε να «κλέψει» την παράσταση.

Πυρά από Γαλλία για Άρη και Καρυπίδη: «Συγγνώμη, αλλά τι εικόνα είναι αυτή για το ποδόσφαιρό μας;»

Πυρά από Γαλλία για Άρη και Καρυπίδη: «Συγγνώμη, αλλά τι εικόνα είναι αυτή για το ποδόσφαιρό μας;»

Η Ένωση Γάλλων διαιτητών τοποθετήθηκε για τα παράπονα των ανθρώπων του Άρη προς τη Στεφανί Φραπάρ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος μέτρησε συνολικά 21 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 45 ματς σε όλες τις διοργανώσεις κι όπως είναι λογικό, οι εντυπωσιακές του επιδόσεις δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Η ισπανική εφημερίδα «Sport» αναφέρθηκε στον Μορόν, τον οποίο χαρακτήρισε ως «πολεμιστή που έφτασε στον ελληνικό Όλυμπο».

«Ο πολεμιστής που έφτασε στον ελληνικό Όλυμπο. Το περασμένο καλοκαίρι χώρισε με την Μπέτις και μπήκε στην ελληνική περιπέτεια με τον Άρη. Στον σύλλογο που ο Νίκος Γκάλης έγραψε ιστορία στο μπασκετικό τμήμα, ο Λόρεν Μορόν δικαίωσε τον εαυτό του σε ηλικία 30 ετών με 20 γκολ που τον έκαναν πρώτο σκόρερ στην Ελληνική Super League, τρία περισσότερα από τον Μαροκινό Αγιούμπ Ελ Κάαμπι (Ολυμπιακός).Ο Άρης τερμάτισε πέμπτος κι αυτό το Σάββατο αντιμετώπισε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τον Παναθηναϊκό. Ο Λόρεν υπέγραψε μέχρι το 2025 και τώρα έφτασε στον Όλυμπο».

Μορόν: «Ευχαριστώ τον Πελεγκρίνι που δεν με… εμπιστευόταν και ήρθα στον Άρη»

Ο Λορέν Μορόν φιλοξενήθηκε πρόσφατα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος έβαλε το... χεράκι του για τη μεταγραφή του Ισπανού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Ο Πελεγκρίνι δεν με εμπιστευόταν, μου το είπε πολύ καθαρά. Εκτιμώ ότι ένας προπονητής είναι ξεκάθαρος να αποφεύγει απλά να σκέφτεται τι συμβαίνει. Δεν γίνεται να είμαστε αρεστοί σε όλους τους προπονητές. Ήταν πολύ ξεκάθαρος και τον ευχαριστώ. Δεν αισθάνομαι κακία γι’ αυτόν. Όσο είναι στην Μπέτις του εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε μεταξύ άλλων.