Ο Λουίς Αλμπέρτο ετοιμάζεται να φύγει από τη Λάτσιο γιατί: «Δεν θέλω να κερδίσω ένα ευρώ παραπάνω»

Λουίς Αλμπέρτο

i

©Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Ο Λουίς Αλμπέρτο ετοιμάζεται να φύγει από τη Λάτσιο γιατί: «Δεν θέλω να κερδίσω ένα ευρώ παραπάνω»

Κώστας Τόπας 08:11 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:11 - 31.05.2024

Ο Λουίς Αλμπέρτο ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη Λάτσιο έπειτα από πολλά χρόνια παρουσίας στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ο Λουίς Αλμπέρτο ​​θα τελειώσει τη θητεία του στο ιταλικό ποδόσφαιρο οκτώ σεζόν αργότερα. 

Ο ταλαντούχος Ισπανός μέσος είχε ήδη προειδοποιήσει πριν από μήνες ότι «δεν θέλω να κερδίσω ένα ευρώ παραπάνω από τη Λάτσιο», παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Hταν ξεκάθαρο ότι η θητεία του Λουίς Αλμπέρτο είχε τελειώσει και έπρεπε να φύγει από την ιταλική πρωτεύουσα. «Δεν θα είμαι μέρος του έργου την επόμενη χρονιά, γιατί ζήτησα από τον σύλλογο να με αποδεσμεύσει από το συμβόλαιό μου και δεν θέλω να πάρω ούτε ένα ευρώ παραπάνω από τη Λάτσιο. Θα αφήσω τα επόμενα χρόνια του συμβολαίου μου σε άλλους. Είναι δίκαιο να κάνω ένα βήμα στην άκρη αυτού του συλλόγου που μου έχει δώσει τόσα πολλά. «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αφήσω τον μισθό μου στο κλαμπ για άλλους», εξήγησε.

Από εκείνη τη στιγμή, άρχισαν να γίνονται εικασίες για διαφορετικές ομάδες που θα μπορούσαν να τον πάρουν και όπως λέει ο Ντι Μάρτσιο, ειδικός στο ιταλικό ποδόσφαιρο, ο γεννημένος στην Κάντιθ παίκτης είναι ήδη πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ. Η Λάτσιο θα έπαιρνε ένα νούμερο κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρω και ο ποδοσφαιριστής θα γέμιζε τις τσέπες του με έναν τεράστιο μισθό. 

Η Σεβίλλη και άλλες ισπανικές ομάδες είχαν ενδιαφερθεί για την κατάστασή του, πιστεύοντας πάντα ότι θα μπορούσε να φύγει για χαμηλότερα νούμερα ή ακόμα και να φτάσει ως ελεύθερος, κάτι που ο Κλαούντιο Λοτίτο, πρόεδρος της ρωμαϊκής ομάδας, δεν είχε ποτέ σκεφτεί. 

Έτσι, περισσότερα από 300 παιχνίδια αργότερα και έχοντας ξεπεράσει το νούμερο των 50 γκολ με τη γαλανόλευκη φανέλα, ο 31χρονος παίκτης θα αποχαιρετήσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.