«Καρφί» Λουίς Ενρίκε για Εμπαπέ: «Θα μπορούσα να πω πόσο ενοχλητικοί είναι οι Γάλλοι»

Λουίς Ενρίκε

«Καρφί» Λουίς Ενρίκε για Εμπαπέ: «Θα μπορούσα να πω πόσο ενοχλητικοί είναι οι Γάλλοι»

Κώστας Τόπας 10:10 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 23.08.2024

Ο Λουίς Ενρίκε απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε για τον Κιλιάν Εμπαπέ όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τη Μονπελιέ για τη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, εμφανίστηκε στα ΜΜΕ, ενόψει της αναμέτρησης με την Μονπελιέ (23/08, 21:45), που αντιστοιχεί στη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1. Ο προπονητής από τη Χιχόν «χτύπησε» για άλλη μια φορά, καθώς απάντησε με ειρωνικό ύφος όταν ρωτήθηκε για το πρώτο παιχνίδι του Εμπαπέ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε ότι «δεν θέλει να μιλήσει για κανέναν παίκτη που δεν φορά τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν», πέραν του ότι έδωσε μια λακωνική απάντηση για το μέλλον του (το συμβόλαιο λήγει το 2025).

«Θα μπορούσα να πω πόσο ενοχλητικοί είναι οι Γάλλοι, αλλά δεν πρόκειται να το πω. Δεν μιλάω για κανέναν παίκτη που δεν φοράει τη φανέλα της Παρί. Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής για να τοποθετηθεί στη συνέχεια για το μέλλον του στο γαλλικό σύλλογο.

 «Δεν έχω πολλά να πω για αυτό. Είμαι άνετα εδώ, δεν υπάρχει τίποτα να μιλήσω ή να υποθέσω. Επικεντρώνομαι στο επόμενο παιχνίδι, στη δουλειά μου με τους ανθρώπους του συλλόγου. Είμαι χαρούμενος και είμαι χαρούμενος με τους ανθρώπους που προχωρούν το έργο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!