Λουίς Ενρίκε για τη δύσκολη νίκη επί της Χιρόνα: «Υποφέραμε, ήταν χειρότερο ακόμα και από μια γέννα»

Λουίς Ενρίκε

i

PrtScr

Λουίς Ενρίκε για τη δύσκολη νίκη επί της Χιρόνα: «Υποφέραμε, ήταν χειρότερο ακόμα και από μια γέννα»

Κώστας Τόπας 11:55 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 19.09.2024

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν να ξεκινήσει με το δεξί στο Champions League και η ομάδα του να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Χιρόνα.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, μίλησε μετά την αγωνιώδη νίκη της ομάδας του επί της Χιρόνα στην πρεμιέρα του Champions League. Οι Πολίτες κατάφεραν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, χάρη στο αυτογκόλ του Γκασανίγκα στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την ισπανική ομάδα.

Στην δυσκολία της αναμέτρησης και στο πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη για τους Παριζιάνους, στάθηκε και ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος αστειεύτηκε με τον προπονητή της Χιρόνα στο τέλος του αγώνα: «Είπα στον Μίτσελ στο τέλος του παιχνιδιού: Αυτό ήταν χειρότερο από μια γέννα. Έχω υποφέρει πολύ», τόνισε ο τεχνικός της Παρί, προσθέτοντας ότι είχε ήδη προειδοποιήσει την ομάδα του για τον αντίπαλο: «Αν δεν πιέσεις καλά και κάνεις λάθη, θα υποφέρεις».

Φυσικά, ο Λουίς Ενρίκε αναγνώρισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα: «Γενικά ήμασταν ανώτεροι από τη Χιρόνα, αλλά έχουν δείξει στιγμές στις οποίες μας είχαν ζαλίσει. Είναι αλήθεια ότι αγωνίστηκαν πολύ καλά. Περισσότερο από ότι περίμενα. Αλλά πρέπει επίσης να καταλάβω τους παίκτες μου, ως αποτέλεσμα αυτού του προγράμματος που έχουμε, θα τους κοστίσει πολύ. Είχαμε την τύχη να σκοράρουμε την τελευταία στιγμή και να πάρουμε τη νίκη».

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε επίσης τη δυσκολία της διοργάνωσης, ειδικά με τη νέα μορφή: «Να κερδίσεις έναν αγώνα, να κερδίσεις οποιονδήποτε τίτλο... όλα είναι δύσκολα. Αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε τη διάσταση που έχει αυτή η διοργάνωση με αυτό το νέο σχηματισμό. Πρέπει να παίξουμε τους αγώνες από το καλεντάρι μας και στη συνέχεια, τις επόμενες μέρες, να αναμετρηθούμε με άλλους αντιπάλους που έχουν ένα εντελώς διαφορετικό ημερολόγιο ."