Φουλ επίθεση Λουίς Ενρίκε σε Τσάβι: «Η δική του Μπαρτσελόνα έπαιζε σαν την Εϊμπάρ!»
i

©imago

Φουλ επίθεση Λουίς Ενρίκε σε Τσάβι: «Η δική του Μπαρτσελόνα έπαιζε σαν την Εϊμπάρ!»

Δημήτρης Χούπης 22:46 - 24.09.2024

Ο Λουίς Ενρίκε έκανε... φουλ επίθεση στον Τσάβι, αναφερόμενος για τη θητεία του Ισπανού προπονητή στην Μπαρτσελόνα.

Ατάκες με... νόημα «πέταξε» ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν Λουίς Ενρίκε για τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Τσάβι. Οι δυο τους τέθηκαν αντιμέτωπο στα προημιτελικά του Champions League την περσινή σεζόν, με τη γαλλική ομάδα να παίρνει την πρόκριση.

Λίγους μήνες μετά σε ένα μικρό ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η «Movistar» με τίτλο «You don't give a F****ing Idea», ο Λουίς Ένρικε άφησε πολλά υπονοούμενα για τον Τσάβι. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής όπως φαίνεται δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση των συμπατριώτη του κάτι που φάνηκε από τα λεγόμενά του.

Το μεγάλο πρόβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης που καλείται να λύσει ο Αντσελότι
LA LIGA

19:04 - 24.09.2024

Το μεγάλο πρόβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης που καλείται να λύσει ο Αντσελότι

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάνει και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη νέα σεζόν και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι πλέον ξεκάθαρο. Και πρέπει να λυθεί για να μην ξεφύγει κι άλλο η Μπαρτσελόνα...

Σε ανάλυση που έκανε για την Μπαρτσελόνα του Τσάβι, ο Ενρίκε τόνισε ότι πρόκειται για ομάδα με πολλά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση, ενώ τόνισε ότι η φιλοσοφία της θυμίζει εκείνη της Εϊμπάρ.

«Η Μπαρτσελόνα δεν είναι μια κυριαρχική ομάδα και δεν αμύνεται καλά. Δεν έχει ποιότητα αμυντικά» τονίζει αρχικά ο τεχνικός της Παρί και πρώην της Μπαρτσελόνα, προτού συνεχίσει: «Παίζουν με μακρινές μπαλιές. Ο Τερ Στέγκεν έσπασε το ρεκόρ για τις περισσότερες μακρινές μεταβιβάσεις. Παίζουν σαν την Εϊμπάρ».

Όπως είναι λογικό τα λόγια του έχουν τραβήξει τα βλέμματα των ισπανικών Μέσων, τα οποία έφεραν ξανά στη φόρα τα λόγια του Ενρίκε τον περασμένο Απρίλιο, όταν είχε πει πως εκπροσωπεί καλύτερα τις αξίες της Μπαρτσελόνα από τον Τσάβι.