Ξέσπασε ο Λουίς Ενρίκε κατά των ΜΜΕ: «Είμαι διατεθειμένος να χάσω το 50% του μισθού μου για να μην μιλάω»
i

PrtScr

Ξέσπασε ο Λουίς Ενρίκε κατά των ΜΜΕ: «Είμαι διατεθειμένος να χάσω το 50% του μισθού μου για να μην μιλάω»

Κώστας Τόπας 15:44 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 26.09.2024

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεν (27/09, 22:00), ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε για τη δύσκολη σχέση του με τον Τύπο.

Ο Λουίς Ενρίκε εξέπληξε τους πάντες στη συνέντευξη Τύπου με τις δηλώσεις του σχετικά με τη σχέση του με τα ΜΜΕ. Ο Ισπανός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε πριν από την αναμέτρηση με τη Ρεν (27/09, 22:00) για την 6η αγωνιστική της Ligue 1 και ρωτήθηκε για το πώς αντιμετωπίζει τους δημοσιογράφους.

«Η αλήθεια είναι ότι περνάω καλά μαζί σας», απάντησε αρχικά ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, για να συνεχίσει λέγοντας: «Αλλά αν μου δινόταν η επιλογή, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μην σας μιλάω. Δεν απέφυγα ποτέ καμία συνέντευξη Τύπου. Ήταν ένας αυθόρμητος προβληματισμός, αλλά είναι αλήθεια. Αν μου δώσουν ένα χαρτί και μου πουν να υπογράψω για να αποφύγω να μιλάω στον Τύπο αλλά και να μειώσω τον μισθό μου κατά 50%, θα το έκανα σίγουρα».

Επιπλέον, ο Λουίς Ενρίκε πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ της Μovista+, σε τρία επεισόδια που θα μεταδοθούν από την ερχόμενη Δευτέρα (30/09). Ανάμεσα στα πρώτα αποσπάσματα που δημοσιεύτηκαν, ένα από αυτά έδειχνε τον προπονητή των Παριζιάνων να διαβεβαιώνει ότι δεν θα είχε προπονήσει ποτέ την ομάδα την εποχή της τριάδας: Εμπαπέ-Νεϊμάρ-Μέσι.

«Αν μόνο η ομάδα με τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο κέρδιζε τίτλους, η Παρί Σεν Ζερμέν θα είχε οκτώ Champions League», λέει ο Λουίς Ενρίκε στο ντοκιμαντέρ, χωρίς να αισθάνεται σύμφωνος με την παλιά πολιτική μεταγραφών της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Λουίς Ενρίκε, ωστόσο, θέλησε να κάνει μια πιο γενική διευκρίνιση: «Οποιαδήποτε πρόταση βγαίνει εκτός πλαισίου σε ένα ντοκιμαντέρ, δεν θα τις σχολιάσω». Ο πρώην προπονητής της Ισπανίας ξεκαθάρισε επίσης: «Αυτό που είπα, το εννοώ, είναι γνώμη μου», ενώ υπενθύμισε ότι συχνά υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο που πρέπει να ληφθεί υπόψη».