Απίθανη ομολογία από Λουίς Ενρίκε: «Ο Εμπαπέ παίζει όπου αποφασίσει εκείνος, εγώ δεν του λέω τίποτα» (vid)

Λουίς Ενρίκε

i

PrtScr

Απίθανη ομολογία από Λουίς Ενρίκε: «Ο Εμπαπέ παίζει όπου αποφασίσει εκείνος, εγώ δεν του λέω τίποτα» (vid)

Κώστας Τόπας 12:49 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 14.08.2024

Μετά την ισοπαλία της Παρί με τη Λιλ, ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για τον ρόλο που έχει ο Κιλιάν Εμπαπέ στην επιθετική κρούση των Παριζιάνων.

Η Λιλ κατάφερε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα (1-1) κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, με «buzzer beater» του Ντέιβιντ στις καθυστερήσεις. Αν και άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι στο 66ο λεπτό, για να πετύχει το 19ο τέρμα του σε 21 ματς με την Παρί αυτή τη σεζόν, σε όλες οι διοργανώσεις, ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν κατάφερε να συνδυάσει το γκολ του με νίκη της ομάδας του. 

Ερωτηθείς σχετικά με την τοποθέτηση του Εμπαπέ και τις οδηγίες που του δόθηκαν, ο Λουίς Ενρίκε τόνισε ότι ο 24χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός παίζει όπου... αποφασίσει εκείνος.

«Ο Κιλιάν παίζει όπου αποφασίζει. Έχει απόλυτη ελευθερία να παίξει στο κέντρο αλλά και περισσότερο στο πλάι. Αν είναι πιο έξω, είναι στο χέρι μας να ισορροπήσουμε τις θέσεις μας. Εξαρτάται από τον αγώνα», εξήγησε ο Λουίς Ενρίκε μετά τον αγώνα.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, ο ΠΑΟΚ κορυφή και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο