Εξαλλος Λουίς Ενρίκε με δημοσιογράφο: «Δεν θα σου εξηγήσω τις τακτικές μου γιατί δεν θα τις καταλάβεις»

Ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου

i

PrtScr

Εξαλλος Λουίς Ενρίκε με δημοσιογράφο: «Δεν θα σου εξηγήσω τις τακτικές μου γιατί δεν θα τις καταλάβεις»

Κώστας Τόπας 09:06 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 02.10.2024

Ο Λουίς Ενρίκε ήταν έξαλλος μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Άρσεναλ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε δημοσιογράφο.

Η ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Άρσεναλ, η πρώτη της σεζόν για τους Παριζιάνους, δεν άρεσε καθόλου τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος φάνηκε δυσαρεστημένος, μετά τον αγώνα.

Ένας δημοσιογράφος ήθελε να καταλάβει την προσέγγισή του Ισπανού τεχνικού στο «Έμιρεϊτς», αλλά ο Λουίς Ενρίκε απάντησε λακωνικά, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να εξηγήσει την τακτική του γιατί δεν θα την καταλάβει.

«Όχι, δεν έχω σκοπό να σου εξηγήσω την τακτική γιατί μάλλον δεν θα το καταλάβαινες. Πρέπει να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα ως ομάδα, αλλά δεν έχω σκοπό να εξηγήσω τίποτα», ήταν η απάντηση που έδωσε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως τόνισε στα κοινωνικά δίκτυα, αφού άφησε τον Ντεμπελέ εκτός αποστολής για πειθαρχικούς λόγους και επειδή η ομάδα του έπαιζε χωρίς σέντερ φορ. Αφού κέρδισε έξι από τα επτά παιχνίδια αυτή τη σεζόν, ήρθε το πρώτο χτύπημα για τους Παριζιάνους στο Λονδίνο, κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν θέλησε επίσης να μπει σε λεπτομέρειες για την ήττα από τους «κανονιέρηδες» ούτε να μοιράσει ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του: «Δεν θέλω να στοχεύσω κανέναν μεμονωμένα, η ήττα είναι για μένα, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, η ήττα είναι απολύτως άξια. Οι αμυντικοί περίμεναν τους επιθετικούς μας, όχι το αντίστροφο. Ήταν ανώτεροι από εμάς», είπε.

Τέλος, ο Λουίς Ενρίκε, αναγνώρισε ότι ο αντίπαλος, η Άρσεναλ, ήταν ανώτερη από την Παρί, εξηγώντας την ήττα: «Αυτό είναι ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Παίξαμε εκτός έδρας, κάναμε ένα έντονο παιχνίδι, αλλά είναι δύσκολο να εξηγήσεις το ποδόσφαιρο όταν παίζεις απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι καλύτερος από σένα. «Δεν πρέπει να επαναλάβουμε αυτό που συνέβη σήμερα».