Συγκλονίζει ο Λουίς Ενρίκε για τον θάνατο της κόρης του: «Να θεωρήσω τον εαυτό μου τυχερό ή άτυχο;»

Ο Λουίς Ενρίκε

Συγκλονίζει ο Λουίς Ενρίκε για τον θάνατο της κόρης του: «Να θεωρήσω τον εαυτό μου τυχερό ή άτυχο;»

Κώστας Τόπας 08:46 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 15.10.2024

Συγκλονίζει ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε με τα όσα αφηγείται για τον θάνατο της μικρότερης κόρης του, Χάνα.

Ο Λουίς Ενρίκε είναι από αυτούς που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο όταν μιλάει για το ποδόσφαιρο και πόσω μάλλον για την ίδια τη ζωή. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στα δύο πρώτα κεφάλαια του ντοκιμαντέρ του «You have no idea», στο οποίο προβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες, περιλαμβάνοντας ιδιωτικές συνομιλίες με τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν και σκηνές από τα αποδυτήρια που προκάλεσαν θετικά και αρνητικά σχόλια, μεταξύ των θαυμαστών του κόσμου του ποδοσφαίρου. 

Ωστόσο τόσο οι επικριτές του Λουίς Ενρίκε, δεν μπορούν παρά να βγάλουν το καπέλο στον Ισπανό τεχνικό για το μάθημα ζωής που έδωσε στο τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο του ντοκιμαντέρ, στο οποίο μιλά για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του. Για τον θάνατο της κόρης του, Χάνα και πώς τον έζησε και τον έζησαν. 

Συγκλονιστικό βίντεο με τον Λουίς Ενρίκε να επιπλήττει τον Εμπαπέ: «Αμύνεσαι σαν π@@@ γιος»
LIGUE 1

08:40 - 04.10.2024

Συγκλονιστικό βίντεο με τον Λουίς Ενρίκε να επιπλήττει τον Εμπαπέ: «Αμύνεσαι σαν π@@@ γιος»

Ενα συγκλονιστικό βίντεο κυκλοφόρησε από τη «Movistar», στο οποίο φαίνεται ο Λουίς Ενρίκε να επιπλήττει τον Κιλιάν Εμπαπέ για την αμυντική του συμπεριφορά σε ένα παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου τυχερό ή άτυχο; Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, πολύ τυχερό. Η κόρη μου... έχουμε χίλιες αναμνήσεις από αυτήν, βίντεο, απίστευτα πράγματα...», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λουίς Ενρίκε στο ντοκιμαντέρ το οποίο δείχνει γραφικά ντοκουμέντα της Χάνα, τα οποία εκπέμπουν την ευτυχία που είχε και που αντικατοπτρίζεται στα λόγια ενός λαμπρού πατέρα.

«Η μαμά μου δεν μπορούσε να έχει φωτογραφίες της Χάνα. Μέχρι που γύρισα σπίτι και είπα "γιατί δεν υπάρχουν φωτογραφίες της Χάνα μαμά;" "Δεν μπορώ, δεν μπορώ...", μου είπε. "Μαμά, πρέπει να βάλεις φωτογραφίες της", της απάντησα» είπε ο Λουίς Ενρίκε, προσθέτοντας ότι «Νομίζω ότι η Χάνα μας βλέπει ακόμα».

Ο άλλοτε τεχνικός της εθνικής Ισπανίας μεταξύ 2018 και 2019 παραιτήθηκε από τη θέση του ως προπονητής της «φούρια ρόχα», για να αφιερώσει τον εαυτό του στην κόρη του και να στηρίξει την υπόλοιπη οικογένεια.

Η αιτία θανάτου της Χάνα ήταν το οστεοσάρκωμα. Το οστεοσάρκωμα είναι ένας σπάνιος τύπος καρκίνου των οστών που αναπτύσσεται στα αναπτυσσόμενα οστά. Η αιτία του καρκίνου είναι άγνωστη, αλλά πιστεύεται ότι σχετίζεται με την ταχεία ανάπτυξη των οστών. Η Χάνα ήταν το μικρότερο από τα τρία παιδιά του Λουίς Ενρίκε και της συζύγου του Έλενα Κούγιελ. Το ζευγάρι έχει επίσης ένα γιο που ονομάζεται Πάτσο και μια κόρη, την Σίρα.