Η πιθανή έλευση του Ενρίκε στο Παρίσι θα επηρεάσει το μέλλον του Νεϊμάρ

Λουίς Ενρίκε - Νεϊμάρ

i

© PrtScr

Η πιθανή έλευση του Ενρίκε στο Παρίσι θα επηρεάσει το μέλλον του Νεϊμάρ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:07 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 14.08.2024

Ο ερχομός του Λουίς Ενρίκε στο πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν θα φέρει αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Νεϊμάρ.

Ένα από τα μεγάλα φαβορί για να αναλάβει την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Λουίς Ενρίκε. Σύμφωνα με τη γαλλική «L’Equipe», ο Ισπανός προπονητής είναι κοντά σε συμφωνία για να αναλάβει την τεχική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή θα είναι η πρώτη του δουλειά σαν προπονητής σε ομάδα από τότε που έφυγε από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν 2016/17, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ενρίκε είναι άνεργος από τότε που έφυγε ως προπονητής της εθνικής Ισπανίας. 

Ωστόσο, εντός της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις. Ο Ενρίκε θα αντικαταστήσει τον Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος αναμένεται να απολυθεί, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει το Champions League με τον γαλλικό σύλλογο. Παλαιότερα δημοσιεύματα έδειχναν ότι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα ήταν ο νέος προπονητής της Παρί, αλλά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι οι συνομιλίες είχαν διακοπεί μεταξύ των δύο πλευρών. 

Να θυμίσουμε, ο Ενρίκε κέρδισε το τρεμπλ, συμπεριλαμβανομένου του Champions League, στην πρώτη του σεζόν στη Μπαρτσελόνα και οι υπεύθυνοι της Παρί Σεν Ζερμέν θα ελπίζουν ότι μπορεί να έχει παρόμοιο αντίκτυπο στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο ερχομός του Ενρίκε και το μέλλον του Νεϊμάρ

Η έλευση του Λουίς Ενρίκε στο Παρίσι αναμένεται να φέρει αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Νεϊμάρ. Μπορεί οι σχέσεις των δύο πλευρών να παραμένουν κακές και παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος άσος έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025, ο ατζέντης του έχει ενημερωθεί πως θα είναι διαθέσιμος στην αγορά και ήδη εξετάζει διάφορες προτάσεις για να παίξει εκτός γαλλικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα όμως με τη γαλλική αθλητική εφημερίδα «Equipe» ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ σκέφτεται να παραμείνει στους πρωταθλητές, με σκοπό να συνεργαστεί και πάλι με τον Ισπανό προπονητή. Ενρίκε και Νεϊμάρ έγραψαν ιστορία μαζί στην Μπαρτσελόνα και δημιούργησαν μία από τις καλύτερες ομάδες της τελευταίας δεκαετίας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η «αδιάφορη» στάση του Βραζιλιάνου σε διάφορα ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο είχαν προκαλέσει την οργή των Παριζιάνων, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το γυαλί μπορεί να... κολλήσει ξανά.