Στον Άρη υποστηρίζουν... φανατικά τη Σέλτικ στο σημερινό ντέρμπι με τη Ρέιντζερς!

Λουίς Πάλμα

i

©Celtic Fc

Στον Άρη υποστηρίζουν... φανατικά τη Σέλτικ στο σημερινό ντέρμπι με τη Ρέιντζερς!

Αλέξης Σαββόπουλος 10:51 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:00 - 29.05.2024

Γιατί ο Άρης έχει άμεσο ενδιαφέρον για την μάχη του τίτλου στη Σκωτία ανάμεσα στη Σέλτικ και την Ρέιντζερς αλλά και από μια πιθανή μεταγραφή του 24χρονου παίκτη.

Οι δρόμοι του Άρη και του Πάλμα μπορεί να χώρισαν το περασμένο καλοκαίρι, όμως το ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης παραμένει έντονο και συνδυάζεται με τις επιδόσεις τόσο του ίδιου του παίκτη όσο και της ομάδας του, της Σέλτικ, τώρα που η σεζόν και στη Σκωτία έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Ο Άρης εκτός από το ποσό που καρπώθηκε από τη μεταγραφή του 24χρονου παίκτη από την Ονδούρα στο σκωτσέζικο club, φρόντισε να βάλει στη συμφωνία, άλλους δυο όρους που δύναται να του αποφέρουν επιπλέον κέρδη. Το ένα αφορά το ποσοστό μεταπώλησης. Ο Άρης έχει κρατήσει για τον εαυτό του ένα ποσοστό 20% επί του ποσού σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Πάλμα σε άλλο σύλλογο.

Ήδη αρκετά μεταγραφικά σενάρια εμπλέκουν και τον Πάλμα και το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Ο πρώην παίκτης του Άρη, με εξαίρεση τον τελευταίο μήνα που λόγω ενός τραυματισμού δεν έχει πολύ χρόνο, τα έχει πάει εξαιρετικά στην πρώτη του σεζόν στη Σέλτικ. Σε 37 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σημειώσει 11 γκολ και έχει δώσει 12 ασίστ. Ένα από τα γκολ που έχει πετύχει είναι και υποψήφιο για το καλύτερο γκολ του Πρωταθλήματος. Είναι το γκολ που πέτυχε στην εκτός έδρας νίκη της Σέλτικ επί της Ρος Κάουντι με 3-0. Νούμερα που δεν αποκλείεται να του ανοίξουν την πόρτα για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, από το οποίο θα έχει όφελος και η προηγούμενη ομάδα του.

Εκτός από μια πιθανή μεταγραφή, ο Άρης θα επωφεληθεί εφόσον η Σέλτικ κατακτήσει πρωτάθλημα στη Σκωτία αφού έχει μπει και όρος επίτευξης στόχων που περιλαμβάνει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη, έχει άλλα τέσσερα παιχνίδια, τρία για το Πρωτάθλημα (με τη Σέλτικ αυτή τη στιγμή να έχει το +3 από τη δεύτερη Ρέιντζερς) και ένα, ο τελικός Κυπέλλου Σκωτίας, το παιχνίδι Σέλτικ-Ρέιντζερς, που συμπτωματικά διεξάγεται την ίδια μέρα με τον ελληνικό τελικό ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, στις 25 Μαΐου. Πολλά θα κριθούν σήμερα 11 Μαΐου στο κλασικό Old Firm για το Πρωτάθλημα Σέλτικ-Ρέιντζερς. Αν η Σέλτικ πετύχει τον στόχο της, τότε ο Άρης θα προσθέσει άλλες 350.000 ευρώ… λόγω της συμμετοχής του Πάλμα αφού έχει παίξει πάνω από το 60% των αγώνων όπως αναφέρει ο σχετικός όρος.

Λουίς Πάλμα, ο «μάγος» από την Ονδούρα που κατάφερε να... μαγέψει τη Σκωτία
REST OF THE WORLD

09:08 - 15.11.2023

Λουίς Πάλμα, ο «μάγος» από την Ονδούρα που κατάφερε να... μαγέψει τη Σκωτία

Ο Λουίς Πάλμα στους πρώτους του μήνες με τη φανέλα της Σέλτικ έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει τόσο την ομάδα όσο και τους οπαδούς των «κελτών» που τον έχουν κάνει τραγούδι στα χείλη τους.