Μπλεξίματα και με το νόμο για τον Ρουμπιάλες - Δέχθηκε ποινική δίωξη για σεξουαλική επίθεση

Λουίς Ρουμπιάλες

i

PrtScr

Μπλεξίματα και με το νόμο για τον Ρουμπιάλες - Δέχθηκε ποινική δίωξη για σεξουαλική επίθεση

Sportal newsroom 17:56 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 14.08.2024

Μετά την προσωρινή απομάκρυνση του από τα καθήκοντα του ως πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο Λουίς Ρουμπιάλες κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, λόγω του φιλιού στην Ερμόσο.

Σαν να μην έφτανε η δημόσια κατακραυγή και η προσωρινή παύση των καθηκόντων του από τη FIFA, ως πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο Λουίς Ρουμπιάλες θα λογοδοτήσει και στη δικαιοσύνη, καθώς η εισαγγελία της Ισπανίας, ξεκίνησε τη διαδικασία μήνυσης εναντίον του και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για σεξουαλική επίθεση.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε για το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο αλλά και την πίεση της κυβέρνησης, η ποινική δίωξη αποτελούσε μονόδρομο για την υπόθεση αυτή.

Η Άνχελες Μπεχάρ, η μητέρα του Λουίς Ρουμπιάλες κλείστηκε στην εκκλησία Divina Pastora στο Μοτρίλ και κήρυξε απεργία πείνας μέχρι να βρεθεί λύση στο «απάνθρωπο και αιματηρό κυνήγι του γιου του που δεν το αξίζει», σύμφωνα με τα λεγόμενα της.

Ο εγκλεισμός στην εκκλησία της γειτονιάς της μητέρας του Ρουμπιάλες θα είναι «επ' αόριστον, μέρα νύχτα» μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη με τον γιο της, σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του στην EFE.

Η μητέρα του Ρουμπιάλες έχει μείνει μέσα στην ενορία με την αδερφή της και ζήτησε από την Τζένι Ερμόσο «να πει την αλήθεια» και «να διατηρήσει την εκδοχή που είχε στην αρχή των γεγονότων». Μάλιστα, θεωρεί ότι «δεν υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση, καθώς υπάρχει συναίνεση και από τις δύο πλευρές, όπως φαίνεται στις εικόνες», και αναρωτιέται «γιατί του φέρονται τόσο σκληρά» και τι «κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία» , αφού ο γιος του «είναι ανίκανος να βλάψει κανέναν».

Οι οπαδοί της Φράιμπουργκ σήκωσαν πανό και τα έχωσαν σε Ρουμπιάλες και Ρουμενίγκε για το φιλί στην Ερμόσο (pic)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:00 - 27.08.2023

Οι οπαδοί της Φράιμπουργκ σήκωσαν πανό και τα έχωσαν σε Ρουμπιάλες και Ρουμενίγκε για το φιλί στην Ερμόσο (pic)

Οι οπαδοί της Φράιμπουργκ καταδίκασαν το φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένιφερ Ερμόσο αλλά και τα όσα είπε γι' αυτό ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε.

Οι προσπάθειες της ωστόσο, δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψουν την ποινική δίωξη σε βάρος του γιου της, με την εισαγγελία να είναι ανένδοτη και να κινεί κανονικά τις νομικές διαδικασίες.