Θείος Ρουμπιάλες: «Ο Λουίς έχει εμμονή με την εξουσία, το χρήμα και τις γυναίκες»

Λουίς Ρουμπιάλες

i

© PrtScr

Θείος Ρουμπιάλες: «Ο Λουίς έχει εμμονή με την εξουσία, το χρήμα και τις γυναίκες»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:55 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 14.08.2024

Ο θείος του Λουίς Ρουμπιάλες μίλησε για τα όσα έχει κάνει ο ανιψιός του στο παρελθόν, ενώ εξαπέλυσε επίσης αρκετές κατηγορίες για τις επαφές του με γυναίκες.

Το όνομα του Λουίς Ρουμπιάλες δεν έχει σταματήσει να βρίσκεται στην επικαιρότητα, καθώς όσο περνούν οι μέρες νέες κατηγορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Μια εβδομάδα αφότου η γυναικεία ομάδα κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, η διαμάχη που εξαπέλυσε η στάση του μέχρι τότε προέδρου της RFEF, συνεχίζει να αυξάνεται καθημερινά.

Με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, ένα συγγενικό πρόσωπο του πρώην πλέον προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας μίλησε για το παρελθόν του και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ο θείος του Λουίς Ρουμπιάλες, Χουάν, παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην ισπανική έκδοση El Confidencial και σχολίασε με καυστικό τρόπο τις συχνές επαφές του ανιψιού του με διάφορες γυναίκες.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: 

«Είναι ένας άνθρωπος με εμμονή με την εξουσία, με εμμονή με την πολυτέλεια, με εμμονή με τα χρήματα, ακόμη και με τις γυναίκες. Νομίζω ότι είναι ένα αγόρι... Ζητώ γενναιοδωρία από την ισπανική κοινωνία, η οποία ήταν πολύ σκληρή μαζί του... Μια κάποια γενναιοδωρία προς αυτόν, προς τον άνθρωπο. Γιατί πιστεύω ότι αυτό το αγόρι χρειάζεται ένα πρόγραμμα κοινωνικής αναμόρφωσης και αναμόρφωσης στη σχέση του με τη γυναίκα. 

Διότι όταν ήταν στην Ομοσπονδία για ένα χρόνο, επέμενε να αγοράσει ένα ρετιρέ δύο εκατομμυρίων ευρώ με πισίνα στο κέντρο της Μαδρίτης, για παράδειγμα. Έπρεπε να φορέσει το κοστούμι ενός σημαντικού προσώπου, που διαχειριζόταν χρήματα, που είχε επαφές. Είχε εμμονή με αυτό. Επίσης, με τις γυναίκες».

Μάλιστα, κατηγόρησε τον Λουίς Ρουμπιάλες πως χρησιμοποίησε χρήματα της ομοσπονδίας για να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη με σκοπό να συναντήσει μία γυναίκα σε ραντεβού:

«Όταν φτάνω εκεί (σ.σ. στη Νέα Υόρκη) συνειδητοποιώ ότι δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις, συναντήσεις, τίποτα. Μας περιμένει ένα αυτοκίνητο, ένα φορτηγάκι που νοικιάστηκε από τη Βασιλική Ομοσπονδία, μας πηγαίνει σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο, και εκεί είναι αυτή η κοπέλα, και έχουν σχέση όλο το διάστημα που ήμασταν εκεί. Υπήρξε μόνο ένα γεύμα που είχα με έναν πρώην εργαζόμενο της Λίγκας με τον οποίο είχα καλή σχέση και ο Λουίς συμμετείχε στο γεύμα. 

Στη συνέχεια το πούλησε σαν να επρόκειτο για μια συνάντηση εργασίας, αλλά δεν ήταν αλήθεια. Τις πέντε ή έξι ημέρες του ταξιδιού ήταν αποκλειστικά μαζί της. Ήταν ένα ταξίδι διακοπών μαζί της. Έμαθα επίσης για ένα πάρτι με κορίτσια, όταν έφτασα εκεί είδα τα κορίτσια που ήταν 18, 19,20 ετών και κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου. Είπα δεν θέλω να συμμετάσχω σε αυτό και όταν αυτός (ο Λουίς Ρουμπιάλες), μου είπε "θείε τι έχεις πάθει;" του είπα ότι μου φαίνεται τρελό, ότι χάνουμε το μυαλό μας και ότι είναι εδώ με κορίτσια που θα μπορούσαν να είναι κόρες του», ανέφερε χαρακτηριστικά.