Η επανασύνδεση ολοκληρώθηκε: Η Ίντερ Μαϊάμι ενώνει ξανά τον Σουάρες με τον Μέσι

Λιονέλ Μέσι - Νεϊμάρ - Λουίς Σουάρες

i

Λιονέλ Μέσι - Νεϊμάρ - Λουίς Σουάρες/©Photo by Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Η επανασύνδεση ολοκληρώθηκε: Η Ίντερ Μαϊάμι ενώνει ξανά τον Σουάρες με τον Μέσι

Κώστας Τόπας 10:44 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 14.08.2024

Ο Λουίς Σουάρες βρίσκεται στο δρόμο για το MLS. Οπως όλα δείχνουν ο 36χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι, εκεί όπου θα βρεθεί ξανά με τον πολύ καλό του φίλο, Λιονέλ Μέσι.

Η είδηση ​​για τη μεταγραφή έγινε γνωστό στην Ουρουγουάη το βράδυ της Παρασκευής (03/11). Διάφορες πηγές επιβεβαίωσαν στο ESPN ότι ο 36χρονος επιθετικός θα αποχωρήσει από τη Γκρέμιο και θα ετοιμάσει βαλίτσες προκειμένου να μετακομίσει στις ΗΠΑ και να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Σουάρες θα είναι ελεύθερος από τον Ιανουάριο, που σημαίνει ότι μπορεί να αποκτηθεί χωρίς κόστος από την Ίντερ Μαϊάμι. Η μεταγραφή του έγινε έπειτα από εισήγηση του Λιονέλ Μέσι. Ο Ουρουγουανός έχτισε μια ισχυρή σχέση με τον οκτώ φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας, κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Μπαρτσελόνα. Τώρα αναμένεται η επανασύνδεση.

Εκτός από τον Μέσι, ο έμπειρος φορ θα συναντήσει και άλλους δύο παλιούς φίλους μιας και ήδη με την Ίντερ Μαϊάμι αγωνίζονται οι Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα. Ο Σουάρες έχει γίνει επίσης καλός φίλος με αυτό το δίδυμο στο «Καμπ Νόου». Τώρα το «κουαρτέτο» θα συνεργαστεί προς το τέλος της ένδοξης καριέρας τους.

Ο Σουάρες σημείωσε 22 γκολ με τη Νασιονάλ, 15 με την Γκρόνινγκεν, 111 με τον Άγιαξ και 82 με τη Λίβερπουλ. Η πιο παραγωγική του περίοδος ήταν στην Μπαρτσελόνα -198 γκολ-, από την οποία μετακόμισε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου σκόραρε 34. Έχει σημειώσει επίσης 68 με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης, της οποίας είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών.