Η επιθυμία που δεν έγινε πραγματικότητα για τους Λουίς Σουάρες και Μέσι: «Είχαμε ένα όνειρο μαζί, αλλά δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα»

Η επιθυμία που δεν έγινε πραγματικότητα για τους Λουίς Σουάρες και Μέσι: «Είχαμε ένα όνειρο μαζί, αλλά δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα»

Κώστας Τόπας 15:35 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 14.08.2024

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε για την μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι και για το γεγονός ότι θα αγωνίζεται ξανά στο πλευρό του πολύ καλού του φίλου, Λιονέλ Μέσι.

Ο Λουίς Σουάρες είναι πλέον ένας νέος ποδοσφαιριστής της Ίντερ Μαϊάμι, εκεί όπου βρήκε ξανά τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα, με τους οποίους μοιράζονταν τα αποδυτήρια στη Μπαρτσελόνα. Ο Ουρουγουανός φορ αναγνώρισε στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης ότι του ήταν δύσκολο να φανταστεί ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί και, ως εκ τούτου, είναι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για το νέο του έργο.

«Δεν πίστευα ότι θα έπαιζα ξανά με τον Λέο γιατί πίστευα ότι θα τελείωνε την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα», είπε ο 36χρονος επιθετικός, ο οποίος ομολόγησε ότι η παρουσία του Μέσι «είναι ένας άλλος από τους λόγους που είμαι εδώ. Είμαστε φιλόδοξοι και θέλουμε να δείξουμε στους νέους ότι σημασία δεν έχει η ηλικία, αλλά η επιθυμία για νίκη». 

Υπό αυτή την έννοια, ο Σουάρες είναι ξεκάθαρος ότι «το ποδόσφαιρο αλλάζει πολύ». Και αποκάλυψε ένα από τα όνειρα που είχαν οι τέσσερις πρώην «μπλαουγκράνα» κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο Καμπ Νόου: «Το 2018, οι τέσσερις μας φανταζόμασταν να αποσυρθούμε εκεί, αν και ο πρώτος που έφευγα ήμουν εγώ και μετά ήρθαν μετά από εμένα».

Και ο Ουρουγουανός αναγνωρίζει ότι «τα συναισθήματα για την Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα εκεί». Ως εκ τούτου, αυτή την Κυριακή θα είναι πολύ προσεκτικός στον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης (14/01, 21:00) στο Ριάντ: «Σίγουρα θα παρακολουθήσουμε τον τελικό και θέλουμε να ευχηθούμε στον σύλλογο τα καλύτερα».

Ο Σουάρες ανέλυσε επίσης την τρέχουσα στιγμή της ομάδας του Τσάβι Ερνάντες: «Η τρέχουσα κατάσταση δείχνει ότι είναι καλή ομάδα, αλλά ίσως δεν τα πάει όπως αναμένεται στη Λίγκα. Το σημαντικό είναι αύριο να καταφέρουμε να κερδίσουμε έναν τίτλο και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση», κατέληξε.