Λουκάκου: «Ο κόσμος θα σοκαριστεί αν μάθει τον πραγματικό λόγο που αποχώρησα από την Τσέλσι»

Ρομέλου Λουκάκου

i

©printscreen

Λουκάκου: «Ο κόσμος θα σοκαριστεί αν μάθει τον πραγματικό λόγο που αποχώρησα από την Τσέλσι»

Κωνσταντίνος Ζήκος • 18:18 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 14.08.2024

Σε μια απίστευτη δήλωση προέβη ο Ρομέλου Λουκάκου της Ρόμα, ο οποίος μίλησε για την αποχώρηση του από την Τσέλσι το καλοκαίρι που πέρασε, τονίζοντας πως αν αποκαλυφθεί ο λόγος που συνέβη αυτό, «ο φίλαθλος κόσμος θα σοκαριστεί».

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του Ρομέλου Λουκάκου, στα πρόθυρα των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, στην οποία ανέφερε ότι «αν μαθευτεί ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Τσέλσι, ο κόσμος θα σοκαριστεί».

«Oι περισσότεροι με γνωρίζετε. Δεν μου αρέσει να μιλάω χωρίς λόγο. Θα μιλήσω εν καιρώ, αλλά αν έλεγα πραγματικά πώς πήγε το περασμένο καλοκαίρι, όλοι θα σοκαρίζονταν. Υπήρχαν στιγμές που πραγματικά πίστευα ότι μπορεί να εκραγώ. 

Πριν από πέντε χρόνια μάλλον δεν θα είχα σταθεί πίσω και δεν θα το έκανα. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω καλύτερα, ξέρω πώς να παίζω ποδόσφαιρο. Δούλεψα σκληρά όλο το καλοκαίρι. Πρέπει επίσης να ευχαριστήσω τον Ράντζα Ναϊνγκολάν που μου έδωσε την επαφή με τη Ρόμα».

Ο Λουκάκου έχει δείξει ξανά τον πραγματικό του εαυτό στη Ρόμα, υπό την καθοδήγηση του Ζοσέ Μουρίνιο. Το συμβόλαιο του με την Τσέλσι λήγει το 2026, όμως είναι σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα των Λονδρέζων ο Βέλγος επιθετικός. 

Η εκκίνηση της σεζόν είναι εντυπωσιακή μέχρι στιγμής για τον ίδιο, αφού έχει σημειώσει ήδη 7 γκολ σε 8 αναμετρήσεις για Serie A και Europa League. Όπως αποδεικνύεται, το ιταλικό πρωτάθλημα ταιριάζει στο 100% με το στυλ παιχνιδιού του 30χρονου επιθετικού, ο οποίος εντυπωσιάζει σε ακόμα μια ομάδα της χώρας, μετά το εξαιρετικό πέρασμα από την Ίντερ, στην οποία κατέγραψε 78 γκολ και 23 ασίστ σε 132 παιχνίδια συνολικά.