Λουκάκου για Αζάρ: «Μας έδωσες πολλές στιγμές ευχαρίστησης, έκανες πολλούς ανθρώπους χαρούμενους»

Λουκάκου για Αζάρ: «Μας έδωσες πολλές στιγμές ευχαρίστησης, έκανες πολλούς ανθρώπους χαρούμενους»

Δημήτρης Χούπης 08:43 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 14.08.2024

Ο Ρομελού Λουκάκου μέσω ενός βίντεο συνεχάρη τον Εντέν Αζάρ για την καριέρα του και τον ευχαρίστησε για όλες τις στιγμές που χάρισε σε αυτόν, στους συμπαίκτες του και τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Ο Εντέν Αζάρ στην ηλικία των 32 αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο Βέλγος μετά από αρκετές χρονιές που «χάζεψε» ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, πέρασε μια περίοδο με συνεχόμενους τραυματισμούς και πήρε κάπως έτσι την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. 

Ο πρώην σταρ της Τσέλσι σε 749 αγώνες βρήκε δίχτυα 200 φορές, μοίρασε 193 ασίστ, ενώ κατέκτησε 15 τρόπαια. Με τη φανέλα των «μπλε» ο Βέλγος άφησε το στίγμα του στο ποδόσφαιρο και την Premier League, όντας ένας από τους κορυφαίους ξένους που πέρασαν από το αγγλικό πρωτάθλημα. 

Ο πρώην συμπαίκτης του τόσο στην Τσέλσι όσο και την Εθνική Βελγίου, θέλησε λοιπόν να του ευχηθεί για την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο επιθετικός της Ρόμα μέσω ενός βίντεο, συνεχάρη τον Αζάρ για την καριέρα του, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε ότι έδωσε χαρά τόσο σε αυτόν αλλά και σε αρκετό κόσμο. 

«Σήμερα το πρωί μάθαμε την είδηση. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που ήσουν συμπαίκτης μου τόσα χρόνια. Μεγαλώσαμε μαζί στην εθνική ομάδα, έπαιξα ακόμα με τον αδερφό σου Τοργκάν και με άλλους νέους παίκτες. Για μένα, ήταν τιμή που έπαιξα μαζί σου τόσα πολλά χρόνια. 

Οι 5+1 στιγμές μαγείας του Εντέν Αζάρ (vids)
PREMIER LEAGUE

16:13 - 10.10.2023

Οι 5+1 στιγμές μαγείας του Εντέν Αζάρ (vids)

Ο Εντέν Αζάρ πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του σε ηλικία μόλις 32 ετών και με αφορμή το «αντίο» του Βέλγου από το ποδόσφαιρο, το Sportal σας παρουσιάζει τις 5+1 στιγμές μαγείας με τη φανέλα της Τσέλσι.

Μας έδωσες πολλές στιγμές χαράς, γκολ και ασίστ. Έδωσες στους ανθρώπους αρκετή χαρά, τους έκανες χαρούμενους. Θα ήθελα να σε συγχαρώ για τη σπουδαία σου καριέρα, ήσουν παράδειγμα για όλους μας, από την αρχή μέχρι το τέλος. Είσαι οικογένεια και ένας επαγγελματίας παίκτης υψηλού επιπέδου. Συγχαρητήρια για την καριέρα σου. Εύχομαι τα καλύτερα για σένα, την οικογένειά σου», είπε στο βίντεο ο Λουκάκου.