Τρομερή αποθέωση από τους οπαδούς της Νάπολι σε Λουκάκου για την μεταγραφή του στους «παρτενοπέι» (vid)

Ρομέλου Λουκάκου

Τρομερή αποθέωση από τους οπαδούς της Νάπολι σε Λουκάκου για την μεταγραφή του στους «παρτενοπέι» (vid)

Κώστας Τόπας 14:17 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 28.08.2024

Πανζουρλισμός επικράτησε έξω από τα γραφεία της Νάπολι, από τους οπαδούς των «παρτενοπέι» για τον Ρομέλου Λουκάκου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (28/08), ο Ρομέλου Λουκάκου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις με τη Νάπολι και να ολοκληρώσει μια μόνιμη μεταγραφή από την Τσέλσι.

Ο Βέλγος στράικερ επέστρεψε στην Ιταλία και αυτή τη φορά, είναι έτοιμος να αποχωρήσει οριστικά από την Τσέλσι, μεταβαίνοντας στη Νάπολι για περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ. Οι νέοι παίκτες της Νάπολι, μάλιστα, συνήθως υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις στα γραφεία των «παρτενοπέι» κι έπειτα υπογράφουν συμβόλαια με τον πρόεδρο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στα γραφεία του ισχυρού άνδρα της ιταλικής ομάδας.

Η Τσέλσι ξεφορτώνεται τον Λουκάκου - Σε ποια ομάδα πλησιάζει ο Βέλγος επιθετικός
PREMIER LEAGUE

11:40 - 20.07.2024

Η Τσέλσι ξεφορτώνεται τον Λουκάκου - Σε ποια ομάδα πλησιάζει ο Βέλγος επιθετικός

Η Τσέλσι μπορεί επιτέλους να απαλλαγεί από τον Ρομέλου Λουκάκου καθώς η Νάπολι προετοιμάζεται να τον αποκτήσει, μετά την πιθανή αποχώρηση του αστέρα επιθετικού της, Βίκτορ Οσίμεν.

Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος αφού έφτασε στο αεροδρόμιο και εν συνεχεία στα γραφεία της ομάδας, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Νάπολι, οι οποίοι ζητωκραύγαζαν το όνομά του, δημιουργώντας μια τρομερή ατμόσφαιρα.

Ένας οπαδός μάλιστα έπεσε κατά λάθος στο έδαφος και ο Λουκάκου τον βοήθησε να σηκωθεί ξανά πριν μπει στο «Villa Stuart».

Για την Τσέλσι, η απομάκρυνση του Λουκάκου σημαίνει το τέλος ενός ταραχώδους κεφαλαίου. Ο Βέλγος επιθετικός είχε μια περίεργη θητεία στο Στάμφορντ Μπριτζ και η μεταγραφή του στη Νάπολι θα μπορούσε να του προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Ο Λουκάκου πέρασε τις δύο τελευταίες σεζόν στη Serie A, παίζοντας δανεικός σε Ίντερ και Ρόμα. Tώρα ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με τους «παρτενοπέι» με τους οποίους θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Την περσινή περίοδο πέτυχε 21 γκολ σε Ιταλία και Ευρώπη με τη φανέλα των «τζιαλορόσι».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!