H αντίδραση του Πακετά για την υπόθεση στοιχηματισμού - «Η δημοσίευση ψευδών πληροφοριών θέτουν σε κίνδυνο την καριέρα μου»

Ο Πακετά.

i

©intime

H αντίδραση του Πακετά για την υπόθεση στοιχηματισμού - «Η δημοσίευση ψευδών πληροφοριών θέτουν σε κίνδυνο την καριέρα μου»

Γιώργος Σακελλαρίου 18:48 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 17.10.2024

Ο Λούκας Πακετά προχώρησε σε δήλωση για τις πληροφορίες που διαρρέουν στον Τύπο για την υπόθεση στοιχηματισμού.

Ο Λούκας Πακετά προσπαθεί να ξεμπερδέψει από την περιπέτεια που αντιμετωπίζει στην καριέρα του με την υπόθεση του στοιχηματισμού.

Ο 27χρονος διεθνής Βραζιλιάνος μέσος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ερευνήθηκαν στο πλαίσιο του σκανδάλου που έχει καταστρέψει το αγγλικό ποδόσφαιρο σε σχέση με τα παράνομα αθλητικά στοιχήματα.

Ο Βραζιλιάνος άσος της Γουέστ Χαμ βρέθηκε στο στόχαστρο μιας νέας κατηγορίας πρόσφατα, στον αγγλικό Τύπο, ότι παρεμπόδιζε την έρευνα.

Ο μέσος φέρεται να εκβίασε τις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα, ώστε να ωφελήσει παίκτες του στοιχήματος στη γενέτειρά του, στη Βραζιλία, σύμφωνα με την κατηγορία που άσκησε η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA). Ο παίκτης απάντησε για την υπόθεση με δήλωσή του στα social media:

«Είμαι απογοητευμένος και αναστατωμένος που διάβασα πρόσφατα παραπλανητικά και ανακριβή άρθρα του Τύπου που δημοσιεύθηκαν στην Αγγλία και τη Βραζιλία, τα οποία ισχυρίζονται ότι αποκαλύπτουν πληροφορίες για την υπόθεσή μου.

Ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες είναι εντελώς ψευδείς και φαίνεται ότι έχουν σχεδιαστεί για να υπονομεύσουν τη θέση μου. Ανησυχώ επίσης ότι, αν και ψευδή και παραπλανητικά, αυτά τα άρθρα προέρχονται σαφώς από ένα άτομο κοντά στην υπόθεση.

Οι διαδικασίες της FA πρέπει να είναι εμπιστευτικές και είναι εξαιρετικά σοβαρές για εμένα και την οικογένειά μου. Η δημοσίευση ανακριβών πληροφοριών στον Τύπο θέτει πλέον σε κίνδυνο την ευκαιρία μου να λάβω δίκαιη δίκη.

Πακετά: Στήσιμο αγώνων, ένα κινητό τηλέφωνο στα σκουπίδια και ο καλύτερος δικηγόρος για να αποφύγει ισόβια απαγόρευση από το ποδόσφαιρο
PREMIER LEAGUE

10:29 - 13.10.2024

Πακετά: Στήσιμο αγώνων, ένα κινητό τηλέφωνο στα σκουπίδια και ο καλύτερος δικηγόρος για να αποφύγει ισόβια απαγόρευση από το ποδόσφαιρο

Ο αστέρας της Γουέστ Χαμ, Λούκας Πακετά κατηγορούμενος για παράνομο στοιχηματισμό, ενδέχεται να τιμωρηθεί με πρωτοφανή τρόπο στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, έδωσα εντολή στους δικηγόρους μου να γράψουν στην FA για να ζητήσουν να διεξαγάγουν πλήρη έρευνα για το πώς οι πληροφορίες για την υπόθεση, ακόμη και αν είναι ανακριβείς, φτάνουν στο δημόσιο τομέα».

Ο Πακετά, σε κάθε περίπτωση, αρνείται τις κατηγορίες κι επαναλαμβάνει την αθωότητά του. Ο Πακετά την τρέχουσα σεζόν έχει εννέα παιχνίδια και δύο γκολ.