Ο Λούμορ το έχει ξανακάνει: Η γκολάρα στην Ισπανία και η... επτάψυχη Κηφισιά (vid)

Λούμορ Αγκμπενιένου

i

© Intime

Ο Λούμορ το έχει ξανακάνει: Η γκολάρα στην Ισπανία και η... επτάψυχη Κηφισιά (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:39 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 14.08.2024

Με ένα απίθανο γκολ ο Λούμορ έσωσε τον βαθμό για την Κηφισιά, ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γκανέζος μπακ πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Η νεοφώτιστη Κηφισιά αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει για να πεθάνει για ακόμη μία φορά!

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου υποδέχτηκε τη Λαμία στην Καισαριανή στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και με «λυτρωτή» τον Λούμορ, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Μπορεί το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου να είχε «αγκαλιάσει» ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, ωστόσο η οβίδα του Γκανέζου μπακ στο 90+5 άλλαξε τα δεδομένα και κράτησε την Κηφισιά αήττητη στην έδρα της.

Να θυμίσουμε πως πριν δύο αγωνιστικές, η Κηφισιά είχε «κλέψει» και πάλι τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Πανσερραϊκό, στο ματς-θρίλερ της Καισαριανής (4-4).

Η μεταγραφή του Λούμορ στην Κηφισιά και το πέρασμα από τον Άρη

Στην αναμέτρηση με τη Λαμία, ο Λούμορ Αγκμπενιένου συμπλήρωσε την έκτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Κηφισιάς και το έκανε με τον πιο... ονειρικό τρόπο. Ο Γκανέζος μπακ αποκτήθηκε από τον σύλλογο των βορείων προαστίων στις 10 Αυγούστου κι έκτοτε έχει μετρήσει ένα γκολ και μία ασίστ. Να θυμίσουμε επίσης πως αυτή δεν ήταν η πρώτη του φορά στην Ελλάδα, καθώς τη σεζόν 2021/22 έπαιξε 12 φορές με τη φανέλα του Άρη σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό μία ασίστ.

Το... deja vu γκολ 

Όπως αποδείχτηκε, ο Λούμορ Αγκμπενιένου σκοράρει σπάνια αλλά το κάνει υπέροχα. Μέχρι στιγμής στην καριέρα του, ο αριστερός οπισθοφύλακας της Κηφισιάς έχει βρει δίχτυα μόλις πέντε φορές, ενώ το ένα γκολ από αυτά θυμίζει αρκετά την χθεσινή... οβίδα.

Στις 19 Ιουλίου του 2020, Οσασούνα και Μαγιόρκα κοντραρίστηκαν για την 38η και τελευταία αγωνιστική της La Liga. Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες (2-2) σε ένα ματς το οποίο χαραγμένο από το υπέροχο γκολ του Λούμορ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο μπακ της Μαγιόρκα έφερε το ματς στα ίσα (1-1) με ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Όπως σε εκείνη την αναμέτρηση έτσι και χθες, ο 27χρονος Γκανέζος μπακ μας απέδειξε πως μπορεί να μην σουτάρει συχνά, αλλά όταν το επιχειρεί είναι ικανός να μας προσφέρει κάποιες στιγμές... μαγείας.