«Αδύνατο να προχωρήσει η Κάλιαρι για τον Ράζβαν Λουτσέσκου»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

«Αδύνατο να προχωρήσει η Κάλιαρι για τον Ράζβαν Λουτσέσκου»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι περιζήτητος αλλά και... αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας τουλάχιστον μέχρι το 2027. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος έφερε ωστόσο τον Ρουμάνο τεχνικό στο επίκεντρο αρκετών ΜΜΕ του εξωτερικού, με τα σενάρια που κυκλοφορούν να είναι αρκετά.

Αυτήν τη φορά η ιστοσελίδα «Centotrentuno.com» αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Κάλιαρι και μεταξύ άλλων ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να προχωρήσει αυτή η ενδεχόμενη μετακίνηση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Λουτσέσκου θα απέρριπταν την πρώτη προσπάθεια της Μπεσίκτας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι ίδιες πάντα πηγές κάνουν λόγο για συνάντηση που έγινε πριν από τρεις ημέρες, στις 28 Μαΐου, μεταξύ της ιδιοκτησίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης και του 57χρονου προπονητή από το Βουκουρέστι. Μια συνάντηση στην οποία θα έληγε κάθε ενδεχόμενο αποχαιρετισμού, με κοινή επιθυμία να συνεχίσουν μαζί.

Τόσο με τον ΠΑΟΚ, που δε θα τον άφηνε να φύγει, όσο και με τον Λουτσέσκου, ο οποίος, ακόμη και αν ενεργοποιούνταν η ρήτρα, θα έδινε αρνητική απάντηση σε οποιαδήποτε πρόταση.

Η ιδέα της μετακίνησης στη Serie A δεν αποκλείστηκε από τον προπονητή, αλλά όχι άμεσα και κυρίως όχι για ένα σύλλογο που παλεύει για την επιβίωση. Χωρίς να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στα προκριματικά του επόμενου Champions League και η πρόθεση θα ήταν να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο ή, αν αυτό δε συμβεί, να φτάσει ακόμα στους ομίλους του Europa League.

Επί της ουσίας από τη Θεσσαλονίκη η επιλογή Λουτσέσκου-Κάλιαρι υποβαθμίζεται σε αδύνατη. Και τέλος, από το περιβάλλον του Λουτσέσκου δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση, τουλάχιστον προς το παρόν, για την προσέγγιση της Κάλιαρι για τον πρώην προπονητή της εθνικής Ρουμανίας, χωρίς όμως να αποκλείεται αυτό να συμβεί τις επόμενες ώρες ή ημέρες».