Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη σήμερα - Ήμασταν σε καλό φεγγάρι»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη σήμερα - Ήμασταν σε καλό φεγγάρι»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:38 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 14.08.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κλήθηκε να σχολιάσει τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη (3-2), μετά τη λήξη του ματς.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Άρη στην Τούμπα με 3-2 για την έβδομη αγωνιστική των play offs της Super League. Σε ένα εντυπωσιακό ματς, ο «Δικέφαλος» έκανε την ανατροπή και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της τρίτης θέσης. Μετά τη λήξη του ντέρμπι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της Nova για τη νίκη της ομάδας του και το καθαρό μυαλό που είχαν οι παίκτες του καθ΄ όλη τη διάρκεια.

Δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι ο βοηθός του ΠΑΟΚ – Άρης! «I’m ΟΚ», φώναζε ο Αζέρος!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:01 - 30.04.2023

Δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι ο βοηθός του ΠΑΟΚ – Άρης! «I’m ΟΚ», φώναζε ο Αζέρος!

Ο δεύτερος βοηθός στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα δέχτηκε ένα αντικείμενο στο κεφάλι, όμως φάνηκε να είναι καλά με αποτέλεσμα να υπάρξει συνέχεια χωρίς διακοπή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός:

Για το πού αποδίδει τη νίκη-ανατροπή: «Νομίζω ότι δεν χρειάστηκε κάτι συγκεκριμένο. Αν αναλύσουμε το παιχνίδι, ήμασταν σε ένα καλό φεγγάρι σήμερα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και στο πρώτο και το δεύτερο. Το πρώτο ημίχρονο ίσως ήταν λίγο πιο ισορροπημένο αλλά με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ μας, στο δεύτερο ήμασταν απόλυτα επιθετικοί. Δημιουργήσαμε συνεχώς, ο Άρης πέρασε 1-2 φορές στην περιοχή μας. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη σήμερα». 

Για το αν η αποψινή νίκη βοηθά τον ΠΑΟΚ ν' αποκτήσει καθαρό μυαλό: «Είχαμε και καθαρό μυαλό σήμερα, είχαμε και λίγο πιο μπερδεμένο, όπως και στο παιχνίδι είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας. Είναι μία διαδικασία στη σεζόν που ξέρουμε ότι πρέπει να περάσουμε, είναι η έλλειψη εμπειρίας αλλά και πολλά πράγματα».