Λουτσέσκου: «Είμαι στεναχωρημένος για τον Νάρεϊ, αλλά θα το ξεπεράσει»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Είμαι στεναχωρημένος για τον Νάρεϊ, αλλά θα το ξεπεράσει»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:15 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 14.08.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για τον Κάλεντ Νάρεϊ που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στους πνεύμονες.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova εν όψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (23/4, 20:00), ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απουσία του Κάλεντ Νάρεϊ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε και το ενδιάμεσο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λαμία, οπότε για εμάς ήταν καλός ο προγραμματισμός. Δεν είχαμε αρκετές ημέρες χωρίς αγώνα. Ήταν μια φυσιολογική κατάσταση λόγω του Πάσχα. Πιστεύω ότι δουλέψαμε καλά μέσα στην εβδομάδα. Έχουμε πίσω τον Ομάρ Ελ Καντουρί, από την άλλη χάνουμε τον Κάλεντ Νάρεϊ. 

Αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει πολλές φορές, είναι κάτι που συμβαίνει μέσα στη σεζόν. Πρέπει να είμαστε σε καλή πνευματική κατάσταση για αύριο. Είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου, κι έχουμε ενδιαφέροντα παιχνίδια μπροστά μας. Πρώτα με τον Παναθηναϊκό, μετά με την ΑΕΚ, τον Άρη. Όλοι οι παίκτες έχουν κίνητρο, γιατί όλοι έχουν τη δυνατότητα να παίξουν».

Για την απώλεια του Νάρεϊ κι αν του αλλάζει τα πλάνα: «Ξέρετε πολύ καλά την απάντηση μου. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, κάθε στιγμή μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Είμαι στεναχωρημένος για τον Κάλεντ, αλλά την ίδια στιγμή τα πράγματα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση για την ομάδα. Οπότε δεν υπάρχει μεγάλος προβληματισμός. Ξέρω ότι θα είναι καλά, ο ίδιος ο Νάρεϊ νιώθει καλά τώρα. Πρέπει να μείνει ένα διάστημα εκτός αλλά θα το ξεπεράσει».

Για το αν αποτελούν οδηγό για τον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα νικηφόρα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Για εμάς ο οδηγός είναι η οργάνωση μας και ο τρόπος παιχνιδιού μας. Μας αρέσει να κυριαρχούμε στα παιχνίδια, να έχουμε τον έλεγχο. Όταν το καταφέρνουμε αυτό, έχουμε πετυχαίνουμε νίκες. Όταν δεν παίζουμε το ποδόσφαιρο μας, δυστυχώς τα παιχνίδια δεν πάει καλά».

Για το δικό του σχόλιο για τον Παναθηναϊκό: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο».