Λουτσέσκου: «Ένιωσα ένα είδος περηφάνιας στη νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League»

Ραζβάν Λουτσέσκου & Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Λουτσέσκου: «Ένιωσα ένα είδος περηφάνιας στη νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League»

Sportal newsroom 12:58 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:58 - 31.05.2024

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του κλήθηκε να μιλήσει για την επιτυχία του Ολυμπιακού στο Conference League.

Μιλώντας στο «digisport» της πατρίδας του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε να σχολιάσει, μεταξύ άλλων, την μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού, ο οποίος έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας το Conference League, το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο.

Οπως τόνισε, ο Λουτσέσκου ένιωσε ένα είδος περηφάνιας με την επιτυχία αυτή της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γιατί πρόκειται για μία ομάδα από το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Έζησα τον τελικό μ' ένα είδος περηφάνιας. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ανέβει τώρα. Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Πολύ μπερδεμένο. Για όλα όσα συμβαίνουν. Ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει πολύ σε σχέση με την πρώτη θητεία μου. Όλες οι ομάδες έχουν επενδύσει πολύ και βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο εν λόγω Μέσο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι τεχνικός του ΠΑΟΚ, ο ίδιος έχει δείξει την επιθυμία να μείνει τιμώντας το νέο συμβόλαιο που είναι διάρκειας τριών ετών και φυσικά κι από τη διοίκηση υπάρχει η ίδια διάθεση. Στην Τουρκία, ωστόσο, επιμένουν για φλερτ της Μπεσίκτας με τον Ρουμάνο τεχνικό.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ουμούτ Εκέν, επικαλείται αποκλειστικές πηγές και υποστηρίζει ότι παράγοντες της Μπεσίκτας έχουν συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Λουτσέσκου: «Ο Πρόεδρος Χασάν Αράτ και ο Χουσεϊν Γιουσέλ (σ.σ. αντιπρόεδρος) συναντώνται αυτή τη στιγμή με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη. Έχει γίνει επίσημη προσφορά. Θα μεταφέρω τις λεπτομέρειες της συνάντησης».