Λουτσέσκου: «Η ομάδα μου έχει νοοτροπία νικητή και δεν τα παρατάει»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©Intime

Λουτσέσκου: «Η ομάδα μου έχει νοοτροπία νικητή και δεν τα παρατάει»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:39 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 12.08.2024

Όσα είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου εν όψει της ρεβάνς με τη Μάλμε στην Τούμπα στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, ενόψει του αυριανού (13/8, 20:30) αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μάλμε στην Τούμπα εν όψει της δεύτερης αναμέτρησης του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά»:

«Θα είναι τελείως διαφορετικό το περιβάλλον. Είναι διαφορετικό να παίζεις μπροστά στον κόσμο σου. Η Μάλμε έχει την εμπειρία σε γήπεδα με εχθρική ατμόσφαιρα. Είναι μία καλή ομάδα. Αυτή η εβδομάδα λειτουργεί υπέρ μας ώστε να δουλέψουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Η φύση των ομάδων δεν θα αλλάξει, μπορεί να μην επιτέθηκαν τόσο πολύ, μπορεί να αμύνθηκαν κάποιες στιγμές, ωστόσο η φύση του παιχνιδιού δεν αλλάζει. Ελπίζω να ρωτήσετε το ίδιο πράγμα και στους ανθρώπους της Μάλμε το βράδυ.

Στο παιχνίδι μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν τα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα μας έχει νοοτροπία νικητή και δεν τα παρατάει. Αυτή είναι η λογική μας και θέλουμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε κατάσταση που θα μας παρουσιαστεί».

Για Τισουντάλι, Τσάλοφ και Καμαρά: «Σίγουρα ο Τισουντάλι και ο Τσάλοφ θα φτάσουν σε τοπ επίπεδο τον Οκτώβριο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν την ποιότητα. Σε μια άσκηση τακτικής που κάναμε χθες, μπορούσε να καταλάβεις πως δεν ήταν το τάιμινγκ στον μέγιστο βαθμό, ωστόσο έχουν ποιότητα και είναι μια διαδικασία παιχνίδι με παιχνίδι.

Για τον Καμαρά σίγουρα υπάρχουν πράγματα που έχει βελτιώσει, ωστόσο πρέπει να του δοθεί λίγος χρόνος ώστε να κατανοήσει τακτικά τα θέλω μας».

Για τον Εκόνγκ: «Η ποδοσφαιρική καριέρα είναι πολύ μικρή. Σε αυτή την περίπτωση καταλαβαίνω τον Εκόνγκ γιατί θέλει να εξασφαλίσει το μέλλον του. Καταλαβαίνω πως ένας ποδοσφαιριστής που θα σταματήσει θα σταματήσει να έχει πηγές εσόδων. Έχουμε ζήσει παρόμοιες καταστάσεις με παίκτες που αποφάσισαν να αποχωρήσουν».

Κεντζιόρα: «Θα είμαστε καλύτεροι στην άμυνα»

Ο Τόμας Κεντζιόρα που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για την ετοιμότητα τη δική του αλλά και της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πολωνός στόπερ των «ασπρόμαυρων»:

Για το αυριανό παιχνίδι και το επίπεδο ετοιμότητας του ΠΑΟΚ: «Θεωρώ πως η ομάδα είναι απόλυτα έτοιμη για να αντιμετωπίσει τη Μάλμε. Είμαστε και θα πρέπει να είμαστε στο 100% από πλευράς προετοιμασίας, για να πετύχουμε τον στόχο μας στο Champions League».

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως είναι κάτι που συμβαίνει ακόμη κι όταν έχεις διατηρήσει την ίδια ομάδα και τους ίδιους παίκτες. Χρειάζεται χρόνος. Αρχής γενομένης από αύριο, νομίζω πως θα είμαστε καλύτεροι και στο αμυντικό κομμάτι. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε καλύτερα σε αυτό το κομμάτι. Θα χρειαστεί περισσότερη συγκέντρωση, όπως είπατε και στις στατικές φάσεις. Έχουμε δουλέψει πολύ. Προσωπικά, αισθάνομαι καλά. Ήμουν και είμαι έτοιμος να παίξω».

Για τη δική του παρουσία: «Εγώ απλά κάνω τη δουλειά μου. Είναι ωραίο όταν αποδίδω καλά στο γήπεδο, αυτό σημαίνω ότι δουλεύω καλά και βγαίνει αυτό και στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να δουλεύω, να εξελίσσομαι και να παίζω καλά, όπως κάνω μέχρι τώρα».