Λουτσέσκου: «Η πρόκριση θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©intime

Λουτσέσκου: «Η πρόκριση θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια»

Sportal newsroom 00:21 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 30.08.2024

Στην πρόκριση στάθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος τόνισε πως θα δώσει δύναμη για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ μέσα στη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του και νίκησε τη Σάμροκ Ρόβερς με 2-0, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στη League Phase του Europa League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανέφερε ότι η πρόκριση του Δικεφάλου μπορεί να δώσει δύναμη στην ομάδα, ενόψει της συνέχειας στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Είναι σημαντικό για την εξέλιξη μας και ότι δώσαμε χρόνο στους νέους παίκτες. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το σημερινό παιχνίδι, είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στο League Stage του Europa League με μεγάλα ονόματα και ενδιαφέρον φορματ. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι όπως τώρα που είναι ο Ατρόμητος που είναι σημαντικό για εμάς. Η πρόκριση μας δίνει δύναμη όπως και πέρσι, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς».

Για τους παίκτες: «Σε άλλο παιχνίδι παίξαμε με Σάστρε και Ράφα Σοάρες, σήμερα με τους Μπάμπα και Όττο. Όλοι οι παίκτες πρέπει να αισθάνονται σημαντικοί για την ομάδα. Χρειαζόμαστε τη φρεσκάδα του κάθε παίκτη, προσπαθούμε να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτούς».

Για τις μεταγραφές Κόλεϊ και Μπακαγιόκο: «Έχω πει ότι δεν μιλάω για τις μεταγραφές».