Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος με την εικόνα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για τη ρεβάνς»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©intime

Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος με την εικόνα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για τη ρεβάνς»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:56 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:56 - 22.08.2024

Ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά από την ευρεία νίκη με 4-0 του ΠΑΟΚ επί της Σάμροκ Ρόβερς.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 της Σάμροκ Ρόβερς στο πρώτο παιχνίδι των playoffs του Europa League και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στο League Phase της διοργάνωσης. Ο Μπάμπα, ο Κωνσταντέλιας, ο Τάισον και το αυτογκόλ του Κλίρι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Με τη λήξη της αναμέτρησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του, φάνηκε ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του, ωστόσο τόνισε ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες του ενόψει της ρεβάνς. Όσον αφορά τον Κουλιεράκη, ο Ρουμάνος προπονητής τόνισε ότι δεν ήταν σήμερα το «αντίο» του Έλληνα στόπερ, αφού έχει ακόμα δύο παιχνίδια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ικανοποιημένος, είδα ωραία πράγματα από την ομάδα γενικότερα. Κίνηση χωρίς την μπάλα ας πούμε. Σε κάθε περίπτωση δεν χαλαρώνουμε, ξέρουμε πως είναι τέτοιου είδους παιχνίδια στην έδρα τους και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στη ρεβάνς».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Για το «αντίο» στον Κουλιεράκη από τον κόσμο: «Αρχικά δεν είναι το τελευταίο του παιχνίδι, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Ο Κουλιεράκης θα είναι μαζί μας την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα είναι εδώ»