Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Είπα στην Μπεσίκτας να πάρει τον Ράζβαν, αλλά...»

Μιρτσέα Λουτσέσκου

i

© Intime

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Είπα στην Μπεσίκτας να πάρει τον Ράζβαν, αλλά...»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:53 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 11.06.2024

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου μίλησε για τον Ράζβαν και το ενδιαφέρον της Κάλιαρι.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας τουλάχιστον μέχρι το 2027. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος έφερε ωστόσο τον Ρουμάνο τεχνικό στο επίκεντρο αρκετών ΜΜΕ του εξωτερικού, με τα σενάρια που κυκλοφορούν να είναι αρκετά.

Με αφορμή αυτές τις... φήμες, ο πατέρας του τεχνικού του Δικεφάλου, Μιρτσέα, παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercato» και μεταξύ άλλων μίλησε για το μέλλον του γιου του.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Λουτσέσκου και τη μετακίνηση στην Κάλιαρι: «Έπρεπε να φύγει, αλλά μετά θα υπήρχε μεγάλη πίεση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Του ζήτησαν να μείνει για το Champions League. Είναι ακόμα νέος. Ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον».

Για το αν προσπάθησε να πείσει τον Ράζβαν να μετακομίσει στην Ιταλία, ανέφερε: «Όχι. Γιατί είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερο να παίζεις Champions League παρά να παλεύεις για να μην υποβιβαστείς».

Γκαγκάτσης: «Καμία συμμαχία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός» - Τι είπε γι' αποχώρηση Μελισσανίδη, τελικό Κυπέλλου και playoffs
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:16 - 10.06.2024

Γκαγκάτσης: «Καμία συμμαχία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός» - Τι είπε γι' αποχώρηση Μελισσανίδη, τελικό Κυπέλλου και playoffs

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε για πολλά θέματα και κυρίως για τα σενάρια συμμαχίας ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, τον Μελισσανίδη και την έδρα του τελικού Κυπέλλου τη νέα σεζόν.

Για το αν θα επιστρέψει στους πάγκους:

«Θέλω να γυρίσω πίσω. Είχα δύο τρεις ευκαιρίες. Η Μπεσίκτας με ήθελε τον Φεβρουάριο, αλλά δεν ήθελα να κάνω το ίδιο λάθος που έκανα όταν ανέλαβα την Ίντερ. Τους είπα να πάρουν τον Ράζβαν, αλλά δεν μπορούσε να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Θα δούμε τι θα γίνει».