Πρόεδρος ρουμάνικης ομοσπονδίας για Λουτσέσκου: «Εκτιμώ πολύ τον Ράζβαν - Θα τον θέλαμε στην Εθνική»

Ραζβάν Λουτσέσκου

i

©Intime

Πρόεδρος ρουμάνικης ομοσπονδίας για Λουτσέσκου: «Εκτιμώ πολύ τον Ράζβαν - Θα τον θέλαμε στην Εθνική»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:46 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 01.10.2024

Ο πρόεδρος της ρουμάνικης ομοσπονδίας, Ράζβαν Μπουρλεάνου, αποθέωσε τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ακόμη μία ευρωπαϊκή «μάχη» και καλείται να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο στο League Stage του Europa League, μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Πόλη από τη Γαλατά.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κοντραριστούν στην Τούμπα με τη Στεάουα Βουκουρεστίου (3/10, 22:00) και λίγα 24ωρα πριν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο πρόεδρος της ρουμάνικης ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου, κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο.

Ο Λουτσέσκου... τρελαίνεται για τον Βαγιαννίδη, η ΑΕΚ θέλει να τον κάνει «νέο Μπρινιόλι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:28 - 01.10.2024

Ο Λουτσέσκου... τρελαίνεται για τον Βαγιαννίδη, η ΑΕΚ θέλει να τον κάνει «νέο Μπρινιόλι»

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός, ο Λουτσέσκου έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον παίκτη, ο οποίος βρίσκεται ψηλά και στη λίστα του Αλμέιδα.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος θέλησε να αποθεώσει τον προπονητή των ασπρόμαυρων, Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να τον δει κάποια στιγμή στο μέλλον να κάθεται στον πάγκο της Εθνικής Ρουμανίας.

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένας προπονητής που εκτιμώ πολύ. Θα θέλαμε κάποια στιγμή να συνεργαστούμε, να γίνει εκλέκτορας, του αξίζει αυτή η ευκαιρία», δήλωσε σε πρώτο βαθμό ο Ραζβάν Μπουρλεάνου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ΠΑΟΚ - Στεάουα και τόνισε: «Εφόσον μιλάμε για τη Ρουμανία, θα στηρίξω την Στεάουα. Αυτό πρέπει να το κάνουν και οι φίλοι των άλλων συλλόγων. Όλες οι ομάδες θα επωφεληθούν από τις επιδόσεις της Στεάουα στα ευρωπαϊκά κύπελλα».

Από την Opap Arena στην Τούμπα: Ο Στέγκεμαν του ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ορίστηκε για το ΠΑΟΚ - Στεάουα

Μετά την ήττα στην Πόλη στην πρεμιέρα του League Stage του Europa League, ο ΠΑΟΚ καλείται να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κοντραριστούν στην Τούμπα με τη Στεάουα Βουκουρεστίου (3/10, 22:00) κι όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η UEFA όρισε τον Σάσα Στέγκεμαν, ο οποίος «σφύριξε» και το ντέρμπι της Κυριακής (29/9) ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στην Opap Arena.

Ο 39χρονος θα ταξιδέψει εκ νέου για την Ελλάδα και θα έχει βοηθούς τους Μάρκο Αρχμίλερ και Κριστόφ Γκουνς, τέταρτος θα είναι ο Μάρτιν Πέτερσεν, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Πασκάλ Μίλερ με βοηθό τον Κάτριν Ραφάλσκι.