«Ο Λουτσέσκου στο στόχαστρο της Σαουδικής Αραβίας»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

«Ο Λουτσέσκου στο στόχαστρο της Σαουδικής Αραβίας»

Κώστας Τόπας 12:34 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 25.10.2024

Στην Σαουδική Αραβία αναφέρουν ότι το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου «παίζει» δυνατά για τον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Εδώ και μερικές ημέρες, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποτελεί παρελθόν από την εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Ιταλός τεχνικός είχε αναλάβει την ομάδα από τον Αύγουστο του 2023 και πλέον ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Ο λόγος που απομακρύνθηκε ο Μαντσίνι ήταν καθώς υπήρχαν διαφωνίες με την ομοσπονδία και γενικότερα μια απογοήτευση από το ποδόσφαιρο που έπαιζε η εθνική.

Ετσι σήμερα, οι επιτελείς της Σαουδικής Αραβίας, βρίσκονται σε αναζήτηση ομοσπονδιακού προπονητή, μετά και το «διαζύγιο» με τον Ιταλό. Και όπως αναφέρει το «Al Jazeera», η ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει καταλήξει σε δύο προπονητές για να αντικαταστήσουν τον Μαντσίνι και συγκεκριμένα στον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και στον Γάλλο, Ερβέ Ρενάρ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρουμάνος προπονητής των «ασπρόμαυρων» είχε περάσει από την Αλ Χιλάλ Ριγιάντ, με το όνομά του να μνημονεύεται συχνά. Με τον ΠΑΟΚ ωστόσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεσμεύεται μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2027.

Από την πλευρά του, ο Ερβέ Ρενάρ, διετέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός στην Σαουδική Αραβία για τέσσερα χρόνια.

Η επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του League Stage του Europa League, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τη Βικτόρια Πλζεν και κατάφερε να γυρίσει από την... κόλασε, μένοντας στο 2-2 και ταυτόχρονα παίρνοντας τον πρώτο βαθμό στη διοργάνωση.

Η αναμέτρηση με τους Τσέχους ανήκει στο παρελθόν και πλέον σειρά παίρνει η μεγάλη «μάχη» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή θα διεξαχθεί στην Αγγλία για την 4η αγωνιστική, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου (22:00).