Ο Λουτσέσκου άνοιξε την καρδιά του: «Είστε οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο - Σας αγαπώ»

Λουτσέσκου

i

© Intime

Ο Λουτσέσκου άνοιξε την καρδιά του: «Είστε οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο - Σας αγαπώ»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ευχαρίστησε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν.

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε ονειρικά και πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Λίγες εβδομάδες μετά το διπλό-τίτλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που έκρινε τα πάντα, οι φίλοι του Δικεφάλου διοργάνωσαν μία μεγάλη γιορτή, η οποία είχε «εκλεκτούς» καλεσμένους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του συλλόγου, Ράζβαν Λουτσέσκου, κλήθηκε να μιλήσει στους οπαδούς διαδικτυακά και μεταξύ άλλων έσπευσε να τους ευχαριστήσει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαστε πρωταθλητές και κάθε μέρα που ξυπνάμε νιώθουμε ότι είμαστε πρωταθλητές.

Σας ευχαριστώ πολύ. Είστε οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο. Αισθανθήκαμε πολύ ότι βρισκόσασταν στο πλευρό μας αυτή τη σεζόν.

Τα συναισθήματά σας, ο τρόπος που μας υποστηρίζετε, το τρομερό πάθος σας για εμάς, το ότι δείχνατε ότι μας πιστεύετε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να κερδίσουμε τον τίτλο στο τελευταίο παιχνίδι μετά από μια τόσο δύσκολη και περίπλοκη σεζόν.

Θέλω να το γιορτάσετε, να είστε χαρούμενοι με όλη σας την καρδιά. Το αξίζετε, είστε πρωταθλητές. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα ευχαριστώ που είστε στο πλευρό μας, που μας στηρίξατε στα δύσκολα κομμάτια, που μας μεταδώσατε το πάθος σας.

Σας αγαπάω. Θεωρώ τον εαυτό μου να είναι ένα με εσάς».