Λουτσέσκου: «Είμαι ικανοποιημένος κατά 70% για το αποτέλεσμα, αλλά το 30% δεν με ευχαριστεί»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Είμαι ικανοποιημένος κατά 70% για το αποτέλεσμα, αλλά το 30% δεν με ευχαριστεί»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:00 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 14.08.2024

Όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό (2-1).

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό (2-1) με ανατροπή, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. 

Μπορεί η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να έμεινε πίσω στο σκορ έπειτα από το γκολ του Τορεχόν, ωστόσο ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να έρθει η ανατροπή, με τους Σαμάτα και Ζίβκοβιτς να οδηγούν τον Δικέφαλο στο τρίποντο.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε ικανοποιημένος για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, κυρίως στο πρώτο μέρος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για τον κύκλο αγώνων που κλείνει σήμερα: «Μπορώ να πω ότι ήταν ένας σημαντικός κύκλος αγώνων με δύσκολα παιχνίδια. Είμαι ευχαριστημένος για τα αποτελέσματα που πήραμε σε αυτά τα ματς. Είμαι ικανοποιημένος κατά 70% για το αποτέλεσμα, αλλά το 30% δεν με ευχαριστεί για τον τρόπο που παίξαμε στα τελευταία 15 λεπτά. Κάναμε κάποια αφελή λάθη στο τέλος και δεν διαχειριστήκαμε καλά τον αγώνα. 

Η σωματική κόπωση συνδέεται με την πνευματική. Έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να σκοράρουμε σε ό,τι ευκαιρία σου δίνεται. Είχαμε την πίεση του αποτελέσματος για να μην γίνει κάποιο λάθος και δεχθούμε γκολ. Έχουμε τέτοια παραδείγματα στα τελευταία παιχνίδια».