Λουτσέσκου: «Ήθελα να κερδίσουμε εδώ - Είναι παραδοσιακά μια σκληρή έδρα για όλους τους αντιπάλους»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Ήθελα να κερδίσουμε εδώ - Είναι παραδοσιακά μια σκληρή έδρα για όλους τους αντιπάλους»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:50 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 14.08.2024

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (1-4).

Ο... ασταμάτητος ΠΑΟΚ «απέδρασε» από την Τρίπολη και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του. Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα (1-4), με τους Τόμας Μουργκ και Κίριλ Ντεσπόντοφ να πετυχαίνουν τα γκολ για τους Θεσσαλονικείς.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς στην κάμερα της Nova, ο Ράζβαν Λουτσέσκου κλήθηκε να μιλήσει για την εικόνα της ομάδας του και τις απουσίες.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

«Δεν πανηγύρισα με ιδιαίτερο τρόπο. Πανηγύρισα τους τρεις βαθμούς και τη νίκη. Είχα ανησυχία για να είναι συγκεντρωμένη η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και γι’ αυτό πανηγύρισα τη νίκη. Η Τρίπολη είναι παραδοσιακά μια σκληρή έδρα για όλους τους αντιπάλους και ήθελα να κερδίσουμε εδώ», ανέφερε αρχικά.

Για τις απουσίες Ζίβκοβιτς - Τάισον: «Βασική προϋπόθεση είναι η ομάδα να είναι προτεραιότητα και οι παίκτες να υποτάσσονται στις ανάγκες της».

Ράσταβατς: «Τα πολλά λάθη μας έφεραν την βαριά ήττα»

«Ήταν ένα βαρύ σκορ, αν και η εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν για τέτοιο. Πληρώνουμε τα λάθη τα δικά μας, διότι στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στην έναρξή του είχαμε μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούμε εμείς στο σκορ. Αυτό σε συνδυασμό με κάποια δώρα που δώσαμε στον ΠΑΟΚ, φτάσαμε σε αυτή την βαριά ήττα».

Για το γεγονός πως αν η ομάδα θα σταματήσει να δέχεται και να μην βάζει εύκολα γκολ:

«Πιέζουμε προς αυτή την κατεύθυνση και θεωρώ πως έχουμε τον χρόνο να βελτιώσουμε τόσο την επίθεση όσο και την άμυνά μας, έχοντας τους κατάλληλους παίκτες για το αποτέλεσμα που θέλουμε».