Λουτσέσκου: «Πίεσα τους παίκτες μου γιατί ήθελα να διαχειριστούμε την κατάσταση πολύ καλά - Θέλει χρόνο ο Κωνσταντέλιας»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Πίεσα τους παίκτες μου γιατί ήθελα να διαχειριστούμε την κατάσταση πολύ καλά - Θέλει χρόνο ο Κωνσταντέλιας»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:49 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 14.08.2024

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες (1-3), ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στην απόδοση της ομάδας αλλά και στον Κωνσταντέλια, ο οποίος θέλει χρόνο σύμφωνα με τον ίδιο.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-3) για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League κι επέστρεψε στα τρίποντα μετά από δύο απώλειες.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της Nova και στάθηκε στην εικόνα του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός:

Για το πόσο καιρό χρειάζεται ώστε να δει ένα παιχνίδι... ήρεμος: «Θεωρώ ότι δεν διαχειριστήκαμε σωστά κάποιες καταστάσεις με το σκορ στο 1-3 υπέρ μας, κάναμε λάθη και ο ΠΑΣ μπορούσε να τα εκμεταλλευτεί, είναι καλή ομάδα. Θα έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο.

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος γενικότερα, μετά από το παιχνίδι στο Ελσίνκι, το ταξίδι, σήμερα με ένα ταξίδι ξανά. Τους πίεσα γιατί ήθελα να διαχειριστούμε την κατάσταση πολύ καλά, να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας γιατί από μία φάση θα μπορούσε να έρθει ένα 2-3 και η αντίπαλη ομάδα να τρέχει».

Για την εξέλιξη του Κωνσταντέλια: «Χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να διαταράξει τις ισορροπίες στον αντίπαλο αποτελεσματικά, να διαχειριστεί την πίεση σε όλη αυτή την κατάσταση που εξελίσσεται. Του είπα ότι ήταν καλός αλλά ο καλύτερος ήταν ο Νάσμπεργκ. Ίσως η ενέργειά του έπεσε μετά το 70' επειδή κουράστηκε, η κατάστασή του χρειάζεται χρόνο γενικότερα».

Την ίδια ώρα, ο Θανάσης Στάικος στάθηκε ικανοποιημένος από την εικόνα και την εμφάνιση της ομάδας του, παρά την ήττα.

«Αξίζαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο στο παιχνίδι. Κάναμε καλή προσπάθεια για 70 λεπτά. Πιέσαμε ψηλά, βάλαμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Ήταν αποτελεσματικοί οι αντίπαλοί μας, αν και τα δύο γκολ προήλθαν από λάθη μας. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας πάντως. 

Σύρραξη στα Γιάννινα - Ο Ζίβκοβιτς με γκολάρα έκανε το 3-1, κάλεσε τους οπαδούς του ΠΑΣ να σωπάσουν και οι Ηπειρώτες του επιτέθηκαν (gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:28 - 24.09.2023

Σύρραξη στα Γιάννινα - Ο Ζίβκοβιτς με γκολάρα έκανε το 3-1, κάλεσε τους οπαδούς του ΠΑΣ να σωπάσουν και οι Ηπειρώτες του επιτέθηκαν (gallery)

Ο Ζίβκοβιτς πανηγύρισε το 3-1 μπροστά στην εξέδρα των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα και υπήρξε σύρραξη με τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές.

Η απόδοσή μας ειδικά στο πρώτο μέρος και μετά το 1-0 ήταν καλή. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργούσαμε, αλλά μικρές στιγμές κόντρα σε τέτοιες ομάδες που έχουν παίκτες ποιοτικούς καθορίζουν το αποτέλεσμα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια, είμαστε σε έναν δρόμο που μας δείχνει πως έχουμε βελτιωθεί ακόμα και από πέρυσι. Κακά τα ψέμματα το ζητούμενο είναι οι βαθμοί και αυτούς θα πρέπει να κυνηγήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στάικος.