Ο Λουτσέσκου δεν πήγε στο flash interview για δηλώσεις μετά το ντέρμπι

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Ο Λουτσέσκου δεν πήγε στο flash interview για δηλώσεις μετά το ντέρμπι

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:48 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 20.10.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έδωσε το «παρών» στο flash interview του συνδρομητικού καναλιού μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε «αλώβητος» από τη Νέα Φιλαδέλφεια και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League, πλέον σε ισοβαθμία με τον Άρη.

Ο Μπάμπα άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι της Opap Arena, ενώ ο Πιερό ισοφάρισε για την ΑΕΚ κι έκρινε το τελικό αποτέλεσμα (1-1).

Χαμός στη λήξη του ντέρμπι: Έντονη λογομαχία Κοσμά – Λουτσέσκου, χειρονομίες από τον Ρουμάνο στην εξέδρα για κλοπή (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:43 - 20.10.2024

Χαμός στη λήξη του ντέρμπι: Έντονη λογομαχία Κοσμά – Λουτσέσκου, χειρονομίες από τον Ρουμάνο στην εξέδρα για κλοπή (vid)

Με τρομερή ένταση ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, αφού ο Γιώργος Κοσμάς και ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχαν έντονη λογομαχία μετά το παιχνίδι.

Μετά τη λήξη του ντέρμπι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν πήγε στο flash interview για να μιλήσει και για να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Να θυμίσουμε πως όταν ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα, ο Ρουμάνος τεχνικός απάντησε στις βρισιές που δέχθηκε και απειλήθηκε σύρραξη, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων έληξε γρήγορα το επεισόδιο.

Δηλώσεις από την άλλη παραχώρησε ο άμεσος συνεργάτης του Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το παιχνίδι ήταν αυτό που φανταζόμασταν. Όχι ιδιαίτερα ποιοτικό, αλλά πολύ δυνατό με μονομαχίες. Οι παίκτες έδωσαν το 100% και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Σταθήκαμε καλά στο αμυντικό κομμάτι, όταν είχαμε τη μπάλα προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ήρθε το γκολ με τον Μπάμπα από στημένη φάση, θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε φάσεις που φτιάξαμε, αλλά δεν κάναμε καλή επιλογή στην τελική πάσα».