Ο 96άρης Λουτσέσκου ξεπέρασε Αναστασιάδη κι έπιασε κορυφή

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Ο 96άρης Λουτσέσκου ξεπέρασε Αναστασιάδη κι έπιασε κορυφή

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:41 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 14.08.2024

Η ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά, αποτέλεσε ξεχωριστή για τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πρόσθεσε ακόμη ένα «ασπρόμαυρο» ρεκόρ στο βιογραφικό του, μετά την αναμέτρηση της Καισαριανής.

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να κλείσει τις υποχρεώσεις του για το 2023 με μία νίκη-κορυφής και τα κατάφερε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο Δικέφαλος έστησε «πάρτι» στο «Μιχάλης Κρητικόπυολος» και διέλυσε την Κηφισιά (0-6), η οποία αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση και το τρίποντο αποτέλεσαν ξεχωριστά για τον 54χρονο κόουτς, ο οποίος έφτασε τις 96 νίκες στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, αφού ξεπέρασε τον Άγγελο Αναστασιάδη που είχε σταματήσει στις 95.

Η selfie Λουτσέσκου - Σκιαδαρέση κι αυτό που... έρχεται (pic)

Πριν μερικές ώρες, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media, η οποία τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών φίλων. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσιοποίησε φωτογραφίες με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τους Καρυπίδη, Κυριάκο και Κωνσταντινίδη και τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ έγραψε «Έρχεται...».

Ο γνωστός για τα «ασπρόμαυρα» αισθήματά του προτίμησε να μη γράψει περισσότερα για να κρατήσει σε αγωνία τους ακολούθους του, ωστόσο πρόκειται για το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο βίντεο (Xmas Project) που ετοιμάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις γιορτές.