Λουτσέσκου για Γιοβάνοβιτς: «Δεν βίωσε ποτέ διαιτητικά λάθη, αντίθετα χάρηκε το Κύπελλο που του δόθηκε»

Λουτσέσκου, Γιοβάνοβιτς

i

© Intime

Λουτσέσκου για Γιοβάνοβιτς: «Δεν βίωσε ποτέ διαιτητικά λάθη, αντίθετα χάρηκε το Κύπελλο που του δόθηκε»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:16 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 14.08.2024

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν το ΠΑΟΚ - Άιντραχτ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ρωτήθηκε και για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την σπουδαία αναμέτρηση στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και σχολίασε τα όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που χαρακτήρισε «γελοίες» κάποιες δηλώσεις του: «Είμαι ένας μορφωμένος άνθρωπος και δεν χαρακτηρίζω άλλους ανθρώπους. Εγώ είπα αυτό που ήταν αλήθεια. Υπάρχει ένα σύστημα στο ποδόσφαιρο, που δουλεύει για κάποιες ομάδες. Εμένα μου κλάπηκε ένα πρωτάθλημα. Είμαι σε μία ομάδα που έχει χάσει Κύπελλα για διαιτητικά λάθη. Ο κύριος Γιοβάνοβιτς δεν ήταν σε αυτή τη διαδικασία και δεν τη βίωσε. 

Τον είδα να χαίρεται με την κατάκτηση του Κυπέλλου, το οποίο του δόθηκε μέσα από διαιτητικά λάθη. Πέρσι, χάσαμε ένα Κύπελλο και δεν ανέφερα τίποτα. Η ομάδα που το κέρδισε, το άξιζε. Πάντα, όταν είναι να πω κάτι, βλέπω και αναλύω τα δεδομένα και μετά λέω την αλήθεια. 

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ένα ημίχρονο. Δεν κάνω κριτική στον τρόπο που παίζουν, ούτε στον ίδιο, ούτε στους παίκτες του. Δεν μ’ αρέσει η υποκρισία. Εγώ αναλύω το παιχνίδι, υπάρχουν πολλά πράγματα που κανείς δεν λέει. Πριν μιλήσω, σκέφτομαι, γιατί δεν θέλω να πω ανακρίβειες. Ο Παλάσιος χτύπησε πόδι αντιπάλου και πήρε φάουλ υπέρ του. 

Βιεϊρίνια: «Η Άιντραχτ είναι μία μεγάλη ομάδα - Στόχος μας είναι να περάσουμε τους ομίλους»
CONFERENCE LEAGUE

12:21 - 04.10.2023

Βιεϊρίνια: «Η Άιντραχτ είναι μία μεγάλη ομάδα - Στόχος μας είναι να περάσουμε τους ομίλους»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ, ο αρχηγός του Δικεφάλου Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για τους ευρωπαϊκούς στόχους της ομάδας.

Είδαμε ένα πέναλτι που δόθηκε εκτός περιοχής. Δεν έχω απευθυνθεί σε κάποιον άνθρωπο προσωπικά, αλλά έχοντας ζήσει όλα αυτά τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορώ να μιλήσω. Δεν θυμάμαι κανένα παιχνίδι στο οποίο η διαιτησία να μας βοηθήσει. Ο διαιτητής ανέφερε πως θα υπάρχουν τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις, ωστόσο ο ρέφερι ανέφερε πως θα υπάρχει ένα ακόμη λεπτό παιχνιδιού. Είναι ξεκάθαρο ότι τους έσπρωχναν για να κερδίσουν. Αυτό δεν έχει σημασία με την ποιότητα που έχουν σαν ομάδα. Κύριε Γιοβάνοβιτς, είστε φανταστικός προπονητής και σας σέβομαι. Δεν είναι σωστό, αλλά έχω το δικαίωμα να μιλήσω γι’ αυτή την κατάσταση».

Δείτε εδώ την στιγμή της ερώτησης: