Λουτσέσκου: «Ίσως η αποτυχία στο Champions League να μας μπλόκαρε το μυαλό»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Ίσως η αποτυχία στο Champions League να μας μπλόκαρε το μυαλό»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:07 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:08 - 24.10.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου σχολίασε την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Βικτόρια Πλζεν, αλλά και την κακή εικόνα στο πρώτο μέρος.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γυρίσει από την... κόλαση και να πανηγυρίσει τον πρώτο του πόντο στο League Stage του Europa League.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, η ομάδα του Λουτσέσκου υποδέχτηκε στην Τούμπα τη Βικτόρια Πλζεν κι «αγκάλιασε» το 0/3. Οι Τσέχοι ήταν σαφώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος και πήραν ένα ισχυρό προβάδισμα (0-2), ωστόσο στην επανάληψη τα δεδομένα άλλαξαν, με τους Θεσσαλονικείς να εκμεταλλεύονται το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και να διαμορφώνουν το 2-2 χάρη στα γκολ των Τισουντάλι και Μπάμπα.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στην εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στο πρώτα 45 λεπτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ένα από τα χειρότερα ημίχρονα που θυμάμαι τον τελευταίο χρόνο, χωρίς αυτοπεποίθηση, ένταση. Τους δίναμε τη δυνατότητα να μας πιέσουν, να βρουν δύο εύκολα που μας έριξαν ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση.

Στο ημίχρονο είπαμε "Τι κάνουμε παιδιά; Το παιχνίδι είναι χαμένο. Πάμε να αντιδράσουμε, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε πλέον". Έτσι σιγά σιγά χτίσαμε την αυτοπεποίθηση μας, τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν με το μέρος μας. Δείξαμε στο φινάλε τελικά την αντίδραση που έπρεπε για να πάρουμε την ισοπαλία.

Ίσως η αποτυχία που είχαμε στο να περάσουμε στο Champions League να μας... μπλόκαρε το μυαλό στην Ευρώπη. Τώρα είναι η ευκαιρία να ξεμπλοκάρουμε με αυτό το αποτέλεσμα. Είναι μια αρχή στην Ευρώπη ο σημερινός βαθμός, πρέπει να στρέψουμε άμεσα την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».