Λουτσέσκου: «Μπορεί η Αγγλία να έφτασε στα ημιτελικά του Euro, αλλά είναι μία θλίψη να τη βλέπεις»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Μπορεί η Αγγλία να έφτασε στα ημιτελικά του Euro, αλλά είναι μία θλίψη να τη βλέπεις»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:18 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 08.07.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για το Euro 2024 και τις ομάδες που απογοήτευσαν.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στο Sportal της Ρουμανίας για το φετινό Euro 2024. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για τις ομάδες που απογοήτευσαν, με την Εθνική Αγγλίας να έχει την τιμητική της, ενώ επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους συμπατριώτες του.

«Μου άρεσε η Γερμανία λόγω της έντασης, του πρέσινγκ και της ταχύτητας που έβγαλε. Στο ματς με την Ισπανία αδικήθηκαν από τη διαιτησία. Μπορεί να πουν οτιδήποτε, το χέρι είναι μακριά από το σώμα και η μπάλα πηγαίνει προς το τέρμα. Καθαρό πέναλτι! Μου άρεσε περισσότερο η Γερμανία παρά η Ισπανία στο ματς. Όσον αφορά στην παρουσία της Αγγλίας, είμαι πολύ απογοητευμένος. Έφτασαν στα ημιτελικά, αλλά όπως και η Ιταλία, είναι μία θλίψη να τους βλέπεις», ανέφερε αρχικά.

Για τους παίκτες της Ρουμανίας που ξεχώρισε: «Δεν μπορώ να πω ότι τους ξέρω όλους πολύ καλά. Γνωρίζω τους Μάριν και Στάντσιου. Η πορεία της ομάδας χρειάζεται βαθύτερη ανάλυση, όμως μπορούμε να πούμε ότι είναι μία στιγμή ελπίδας για το ρουμανικό ποδόσφαιρο. Έδειξαν ότι έχουν μεγάλο κίνητρο για να παίξουν στην εθνική ομάδα και ελπίζω να μην είναι μόνο το κίνητρο που δίνει η παρουσία σε αυτό το τουρνουά».

Όσο για τον αν βλέπει να υπάρχει μέλλον στην Εθνική: «Στο ποδόσφαιρο μετράει πολύ η συγκυρία, ενώ μεγάλη σημασία έχει και η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται η ομάδα».