Λουτσέσκου στους παίκτες του: «Είστε πρωταθλητές - Παλέψτε, παλέψτε, παλέψτε» (vid)

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου στους παίκτες του: «Είστε πρωταθλητές - Παλέψτε, παλέψτε, παλέψτε» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:44 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 21.06.2024

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του και ο Ράζβαν Λουτσέσκου έστειλε το δικό του μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του.

Οι διακοπές του καλοκαιριού ολοκληρώθηκαν και ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη δράση.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μπήκε ξανά στο γήπεδο και ξεκινά τη σεζόν 2024-2025 ως πρωταθλητής Ελλάδος. Στη Νεα Μεσημβρία βρέθηκαν παλιοί, καινούργιοι και... νεαροί προκειμένου να προπονηθούν για πρώτη φορά για φέτος!

«Νέα σεζόν, νέοι στόχοι, νέα πρόσωπα, ίδια δίψα, ίδια νοοτροπία και ίδια διάθεση για δουλειά.Το αγωνιστικό τμήμα πάτησε για πρώτη φορά γήπεδο για τη νέα σεζόν. Λύρατζης και Τσαούσης επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους, Δαρέλας, Σμυρλής, Γκούμας, Τσοπούρογλου και Κουαλιάτα ανέβηκαν από τον ΠΑΟΚ Β και Μαντί Καμαρά και Κωνσταντίνος Θυμιάνης έκαναν πρεμιέρα με τα ασπρόμαυρα στο γήπεδο. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλωσόρισε τους παίκτες του, έδωσε το σύνθημα και η δουλειά ξεκίνησε.

Το πρόγραμμα είχε χαρακτήρα προσαρμογής, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής, κάποια κομμάτια τακτικής με το… καλησπέρα και φυσικά δίτερμα στο φινάλε», ανέφερε μεταξύ άλλων η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην ενημέρωσή της.

Στην πρώτη του ομιλία πριν την προπόνηση, ο Ράζβαν Λουτσέσκου εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος δημιουργεί μεγαλύτερες ευθύνες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το μήνυμα που θέλω να σας στείλω είναι ότι είστε πρωταθλητές. Αυτή η επιτυχία μας μας δημιουργεί περισσότερες ευθύνες. Είστε διαφορετικοί, αλλά τώρα πρέπει να δούμε τι έχετε μέσα σας και πως θα καταφέρουμε να το εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε πλεονέκτημα αυτή την εμπειρία.

Η αυτοπεποίθηση, η εμπειρία στη διαχείριση σκληρών, δύσκολων και σύνθετων στιγμών, κατά την διάρκεια του αγώνα και όλης της σεζόν. Είμαστε πλέον σε άλλο επίπεδο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Μην τα παρατάτε ποτέ! Παλέψτε, παλέψτε, παλέψτε σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις μέχρι την τελευταία στιγμή του παιχνιδιού, μέχρι την τελευταία στιγμή του πρωταθλήματος».