Λουτσέσκου: «Η πραγματικότητα είναι ότι βρισκόμαστε σε μία τελείως διαφορετική κατάσταση»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Η πραγματικότητα είναι ότι βρισκόμαστε σε μία τελείως διαφορετική κατάσταση»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:47 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 06.10.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για το διπλό του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά και την επιστροφή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΠΑΟΚ ζορίστηκε αρκετά στη Λιβαδειά, έφτασε κοντά σε νέα απώλεια βαθμών, όμως στο φινάλε βρήκε τις λύσεις κι επέστρεψε στις νίκες.

Με μία καρφωτή κεφαλιά στο 86΄, ο Καμαρά άνοιξε το σκορ κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ το εύστοχο πέναλτι του Σβαμπ στις καθυστερήσεις αποτέλεσε το... κερασάκι στην τούρτα για το τρίποντο (0-2).

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου κλήθηκε να σχολιάσει την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, ενώ στάθηκε και στο γεγονός πως η ομάδα του επέστρεψε στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στο σημερινό ματς πήραμε ότι δεν πήραμε στα προηγούμενα ματς με τις πολλές φάσεις που χάσαμε. Ξέραμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, καλά στημένη που τρέχει συνεχώς. Νομίζω σήμερα είχαμε πιο καθαρό μυαλό στις στιγμές που θα μπορούσαν να μας δώσουν το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Η πραγματικότητα είναι ότι βρισκόμαστε σε μία τελείως διαφορετική κατάσταση και αναδόμηση της ομάδας.

Ταύρος εν υαλοπωλείο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος: Τρελάθηκε σε 30 δευτερόλεπτα με Κόλεϊ, Λόβρεν και Βιεϊρίνια! (pics)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:36 - 06.10.2024

Ταύρος εν υαλοπωλείο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος: Τρελάθηκε σε 30 δευτερόλεπτα με Κόλεϊ, Λόβρεν και Βιεϊρίνια! (pics)

Μετά το γκολ του Μαντί Καμαρά για το 1-0 του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Λεβαδειακό, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έγινε έξαλλος και τα έβαλε με τους παίκτες του Δικεφάλου του βορρά, διότι δεν πέταξαν την μπάλα έξω, ενώ ήταν στο έδαφος ο Ρόμο.

Έχουμε παίκτες που πρέπει να πάρουν ρυθμό και που θα πρέπει να συνηθίσουν να συνεργάζονται. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, στο Europa League ενώ είχαμε δύο καλές εμφανίσεις αλλά χωρίς νίκη. Πρέπει να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε».